Kedvenc helyünk a héten: Oxygen Wellness Naphegy

2018. május 16.
Stílusos és egyedi, elegáns és trendi – valamiért a Marie Claire kedvence. Különleges helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

Idén anyák napja alkalmából a virág mellett szerettem volna az anyukámat valami olyasmivel meglepni, aminek igazán örül, így szerveztem egy igazi anya-lánya regeneráló napot a naphegyi Oxygen Wellnessbe.

Anyukám nagyon igényes nő, mindig ad a megjelenésére, mégis ritkán van ideje valami igazán exkluzív „énidőre” befektetni. Amikor először egy fotózás kapcsán jártam az Oxygen Wellnessben, azonnal konstatáltam, hogyha valaki, az én anyukám biztosan értékelné ezt a helyet, így idén eldöntöttem, hogy elhozom őt ide május első vasárnapján.

Lelkesen vágtunk neki az egész napos semmittevésnek, amelybe egy páros masszázst is becsempésztem meglepetésként. A masszázs után, mintha újjászülettünk volna, anya pedig azért is élvezte különösen, mert elmondása alapján utoljára a zalakarosi családi nyaraláson volt része ilyen átmozgató masszázsban, nagyjából tíz éve.

Ezután következett a legspeciálisabb szaunák felfedezése, köztük a levendulaillatú 50 fokos aroma szaunával, a gyógynövényes kabinnal, de a legbátrabbak fürdőruha nélkül is izzadhatnak a 90 fokos kabinokban. Mi ezt már kihagytuk, miután kipróbáltuk a tíz perces szeánszot a panoráma szaunában, ahol a szaunamester gondoskodott arról, hogy a szeánsz végére mindenki vörös fejjel és kevesebb méreganyaggal a bőrében távozzon.

A wellness részlegen függönnyel elhúzható pihenőágyak is vannak, ha valaki teljesen elszeparáltan szeretne pihenni, a medence melletti nyugágyakról pedig egészen Pestig ellátunk, még ha ezt most a zöldellő lomkoronák tavasszal megpróbálják eltakarni.

Olvasgatás, úszás, pezsgőfürdőzés és majdnem mindegyik szauna és gőzkabin kipróbálása után, az emeletre vettük az irányt, ahol anyáknapi jógára várt minket Rajcsányi Éva, jógaoktató. A megható és felszabadító óra megerősített abban, hogy tényleg el kéne kezdeni rendszeresen jógázni!

Így telt idén az anyák napja nálunk, az együtt töltött idő pedig nem csak az anyukámnak, nekem is éppolyan nagy ajándék volt.

Kiknek ajánljuk: az Oxygen Wellness Naphegyet ezek után anya-lánya napokra meleg szívvel ajánlom, nem csak anyák napján. Bár kétlem, hogy volna olyan családtag, aki nemet mondana egy ilyen meglepetésre, az Oxygenben pedig ajándékkupon formájában is meglephetünk valakit egy nap teljes körű wellnessezéssel. Mindenkinek ajánlom, aki exkluzív környezetben, csodálatos panorámában gyönyörködve regenerálódna, pihenne vagy éppen edzene.

Mikor: aktuális nyitvatartásukat itt találod. Hétköznap, a délelőtti órákban számíthatunk a legkisebb nyüzsgésre.

Marie Claire plusz: az átlátszó oldalú úszómedence és a festői panoráma.