Topmodell kényeztetés nőnapra

2018. március 02.
Alig múlt el a Valentin-nap, újabb ok adódik a kényeztetésre, legalábbis a férfiaknak. A közelgő nőnapra izgalmas, gyönyörű termékek - parfümök, krémek, bonbonok vagy éppen szépségkezelések egész sorából – válogathatnak. Mi most utóbbira, vagyis a wellness szektor luxusindulóira, ezen belül is egy topmodell arckezelésre mutatunk példát, amit ráadásul most egy kis social mediás aktivitással meg is nyerhetünk…


Nincs is még fél éve, hogy Mihalik Enikővel a Harmony Spa nagyköveti pozíciója kapcsán interjút készítettünk, és máris újra a látóterünkbe kerül.

Mai favoritunk ugyanis, a közelgő nőnap kapcsán, a spa nagykövet Enikő nevéhez fűződő Topmodellek Arckezelés, amelyet most akár mi is megnyerhetünk és saját bőrünkön élvezhetünk március nyolcadikán– feltéve, ha valamelyik szerettünk, vagy ismerősünk játékba száll a kedvünkért.

Az Aria Hotel Budapest szálloda csapatának hölgytagjai ezen a héten ugyanis (március hatodikáig) egymás után mutatják be kedvenc szépségápolási kezelésüket Harmony Spa Budapest Facebook és Instagram oldalain. A nyereményjátékban való részvételhez nem is kell mást tenni, mint a képek alá kommentben taggelni azt a hölgyet, akit egy Harmony Spa arckezeléssel lepne meg a kommentelő a nemzetközi nőnapon.