Kedvenc helyünk a héten: Harmony Spa

2018. május 02.
Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

Újhullámos galériák, stílusos showroomok és exkluzív éttermek után szélesítjük a palettát és mostantól kedvenc lazításra és elvonulásra alkalmas helyeinket is bemutatjuk majd. Az Aria Hotel alagsorában található Harmony Spa épp olyan stílusos, mint az épület tetőteraszán található High Note Skybar – Condé Nast Traveler  a világ tíz legszebb skybarja közé is sorolta -, így kipróbáltuk, milyen is egy délelőtt a gyertyafényes wellnessrészlegen.

Pihenésre szentelt délelőttünket jógával indítottuk, amelyet meglepetésünkre a terasz legmagasabb pontján, a bal toronyban tartott nekünk Szigyártó Johanna. A mosolygós, fiatal jógaoktató még csak 21 éves és amellett, hogy szociológiát hallgat az egyetemen, naponta vezet jógaórákat két helyszínen is.

Néha úgy érzem, hogy én vagyok Budapesten az egyetlen, aki még nem próbálta ki a jóga valamelyik formáját, de végre eljött az alkalom, és  úgy tűnik, megérte várni. Ennél tökéletesebb környezetet álmodni se mertem volna az első jógaórámhoz; reggel 9:00-kor a meglepően csendes város felett feszegettük hajlékonyságunk határait, bízva az áprilisi napsugarak erejében, hátha egy kis színt is kapok bónuszként.

Szigyártó Johanna, az Aria Hotel és a DownDog jógastúdió oktatója

A pihenő délelőtti projekt a -1-es szinten folytatódott a „topmodellek arckezelésével”, amelyet Mihalik Enikővel fejlesztettek ki, az együttműködés kapcsán pedig interjúztunk is vele októberben. A felhasznált hazai kozmetikai termékek ásványokban gazdag összetevői azonnal felszívódtak, így a kezelés után a tükörbe nézve ugyan hiányoltam Enikő vonásait, de  újjászületett bőrrel csobbantam a medencébe. 

Elfüggönyözhető sárga párnás nyugágyak és félhomályos megvilágítás jelzi, itt lenn tényleg elszigetelve lehetünk a külvilágtól és egy jó könyvvel vagy magazinnal órákig lazíthatunk a medencék mellett. Habár a szuperül felszerelt konditerem kipróbálása is terveink között szerepelt, végül a szauna, gőzkamra és pezsgőfürdő „szeánsz” győzedelmeskedett a sport felett. 

3 fotó megtekintése

További képekért kattints a galériára!

Leginkább a nyugalom barlangjaként tudnám definiálni a Harmony Spát, ahol minden adott a pihentető kikapcsolódáshoz és egy egész délelőttös offline üzemmódhoz.

Kiknek ajánljuk: minden olyan elfoglalt nőnek, aki minőségi regenerálódásra vágyik, és szívesen áldoz időt kikapcsolni pár órára.

Mikor:Hétköznap délelőttönként 15:00 óráig jó eséllyel saját „pihenőfülkénk” is lehet.

Marie Claire plusz: a napindító jógaóra Johannával a bal toronyban! A következő csoportos jóga eseményéért kattints ide. 

Árfekvés:a legjobb, hogy a Harmony Spat és a kezeléseket nem csak a szálloda vendégei veheti igénybe, sőt Harmony spa tagságra is van lehetőség. Az egész napos belépő 9000 Ft, a tagságról pedig itt olvashatsz bővebben. A kezelések árlistája pedig itt érhető el.

Szöveg és fotók: Bodnár Zsófi