Őszi csajszombat a Hernyák Birtokon

2018. szeptember 08.
Bloggerünk, PandArte egy nyárzáró csajos programra invitál benneteket, ahol rengeteg programmal és meglepetéssel várnak.

Gasztro styling – Szauer Judit Gasztro Pr 

Judit őszi workshopja alkalmával ismét hasznos tippeket ad majd ahhoz, hogy hogyan tudtok igazán szuper képeket készíteni a social média felületeitekre. Rengetegen kérdezik tőle nap, mint nap, hogy mi a titka a szépséges Instagram oldalának, most pedig alkalmatok nyílik sok-sok kulisszatitkot és érdekességet ellesni tőle! Megtudhatjátok mik a legmenőbb applikációk, a legjobb fény és színbeállítások, hogyan kombináljátok a különféle textúrákat, eszközöket, dekorokat, hiszen minden az apró részletekben rejlik… Judit ezúttal csodás őszi hangulatot varázsol majd Nektek a leendő képeitekhez a BUTLERS legújabb kiegészítőivel: gyönyörű tányérok,textilek, tálcák, vázák… No meg őszi virágok és egyéb apró dekortárgyak állnak majd rendelkezésetekre, hogy kedvetekre gyakorolhassátok a telefonos fotózást és stylingolást!


Pestókészítés – Bazsalikomos kert

Néhányan talán már kóstoltátok Mariann híres pestóit, most először azonban a készítésének apró titkaiba is bevezet Titeket! Az alap pesto mellett kaptok tippeket olyan finomságok elkészítéséhez, mint például az aszalt paradicsomos pesto rosso vagy a fokhagymás-diós petrezselymes pesto. A worskhopján mindenki elkészítheti a saját maga által összeállított pestót, amivel otthon a legegyszerűbb ételeket is izgalmassá tehetitek! Ehhez rengeteg finom alapanyagból válogathattok, többféle olaj, só, fűszernövények, olajos magvak állnak majd rendelkezésetekre. A kész pestókat design üvegekben tudjátok hazavinni.


Őszi, asztali dekorkészítés – PandArte blog

Bánhidi Dórival ezúttal abszolút az őszre hangolódhattok, miközben elkészítitek a legszebb asztali dekorációtokat. Dóri sok természetes alapanyaggal készül, mint a fa alapok, kövirózsa, moha, termések, és apróbb kis dekorációs elemek, hogy mindenki kedvére válogathasson. Nektek majd csak le kell ülni és elmerülni az alkotás örömében!


Vietnámi tekercsek- 5 hozzávaló blog

Gyors, szénhidrátszegény, gluténmentes, egészséges és még finom is. Mit szólnátok egy ilyen vacsora ötlethez? Jucus a mostani csajszombaton megmutatja Nektek, hogy rizslapból, friss zöldségekből egy kis gyakorlással, hogyan tudtok isteni vietnámi tekercset készíteni. Millióféle változata létezik, amiből Ti most elkészíthetitek a saját verziótokat az aktuális piaci zöldségkínálatból. De hogy még izgalmas legyen, a sós változat mellett kipróbálhattok pár édeset is!

Sőt! Lesz egy vendége is, Judit a Kikelet konyha.kert-től, aki gyönyörű ehető virágokat és mikrozöldeket hoz magával, amiket majd szintén felhasználhattok a vietnami tekercsekbe!

Portréfotózás – AppleHeart Photography

A Füvészkert minden szegletét jól ismeri már Nóri, hiszen egy korábbi #csajszombat alkalmával már fotózta itt a résztvevőket. Szuper helyszínnek bizonyult akkor is, most pedig egy picit más arcát mutatja majd, így ezúttal egy kicsit ősziesebb színekben, fényekben készülhetnek a portrék. Csomor Adri ismét velünk lesz, így a tökéletes smink ezúttal is garantált, sőt, az Omorovicza jóvoltából még egy arckezelést is kap mindenki ezt megelőzően. Aki pedig szeretné, a fotózás idejére felkaphat magára egy Daarla ruhát is, hiszen ők is jelen lesznek szebbnél-szebb őszi darabokkal. A részvételi díj most is 5db utómunkázott portré fotót tartalmaz, melyet mindenki maga választhat ki a róla készült képek közül.

Gasztroélmény Hernyák Tomival

A Hernyák Birtok Etyek egyik legszebb fekvésű helyén, az Öreghegyen található. Az 5 hektárnyi területű föld, amelyet a család művel, a birtok körül terül el. Tomi nem csak a szőlőkkel és borokkal szeret foglalkozni, imád főzni, az egyik specialitását pedig most Nektek is elkészíti! A Welcome pezsgők után, egész délután falatozhattok a birtok sajt és sonkatáljából, késő délután pedig megkóstolhatjátok Tomi konfitált kacsacombját, sütőtökös burgonypürével és sült céklával. Ha pedig vegák vagytok, grillezett Tekeresvölgyi sajt vár rátok a sütőtökös burgonyapürével és a sült céklával.

unnamed_41_1.jpg

unnamed_42.jpg

Az őszi csajszombat helyszíne – Fűvészkert a Hernyák Birtokon

Extra meglepetések!

Csak úgy, mint a nyári csajszombaton, ezúttal is gyönyörű és stílusos DAARLA ruhákba bújhattok majd a fotózásra, amiket persze meg is vásárolhattok, ha szeretnétek, a lányok sok őszi darabbal készülnek!

39155854_1690720231038977_3444211051497783296_n.jpg

Az Omorovicza standjánál igazi magyar luxuskozmetikumokat próbálhattok ki, hiszen minden résztvevőnek jár majd egy mini kényeztető őszi arckezelés…persze a sminkelés előtt. Eseményünk végén még ajándékot is kaptok tőlük!

39467869_10156435149773267_1020448190459019264_n.jpg

Ha szeretitek a különleges gyertyákat, akkor jó hírünk van, mert az őszi csajszombaton velünk lesz a GreenwayDesign alkotója is, Csapó Ildi, akinek a standjánál elképesztően finom és természetes illatú gyertyákat találtok majd! Természetesen ebből is vihettek majd haza egy kis ízelítőt.

30698595_957944054364040_8011746670138097664_n_1.jpg

Nagyon örülünk, hogy a Nespresso ismét velünk tart a csajszombaton, hiszen gyönyörű standjuknál mindig igazi kávékülönlegességekkel készülnek Nektek! Ez most is így lesz! Nálunk kóstolhatjátok meg először az 5 új Master Origin kávéjukat, a Colombiát, Nicaraguát, Ethiopiat, Indiat és Indonesiat!

invoice-insert-front_1.jpg

Nemrég örömmel számoltunk be róla, hogy hat oldalas cikk jelent meg a csajszombatról és rólunk a Fejős Éva magazin nyári számában! Az őszi csajszombaton megajándékozunk Titeket ezzel a lapszámmal, de ami még jobb hír, hogy Éva legújabb regényét is hazavihetitek!

Fejős Éva ” Csak egy tánc  című új regénye mindannyiunk kedvenc helyszínére kalauzol, hogy a Balatonnál lessünk bele egy hangos család mozgalmas életébe. Vajon kell-e változnia, szelídülnie a főhősnőnek ahhoz, hogy újra boldog lehessen? Izgalmas, nagyon nőies, magával ragadó történet, pontosan olyan, amire megérte másfél évet várniuk Fejős Éva olvasóinak.

fejos.jpg

Jelentkezés:

Időpont:

2018. szeptember 22. szombat
13:00 – 18:00

Helyszín:

Fűvészkert – Hernyák Birtok
Öreghegy Présházak 2684 hrsz
Etyek

Részvételi díj: 39.000 Ft 

ami tartalmazza:

– az összes programon való részvételt, 
és az ott készült termékeket
– az 5 db retusált portréképedet

– A gasztroélményt Hernyák Tomival, valamint minden más minden ételt, italt
– Egész napos Nespresso kávés élményeket
– Az ajándék Omorovicza kozmetikumokat
– A meglepetés GreenwayDesign gyertyát
– A Fejős Éva magazin lapot és az új regényt