3 dizájnbaki, amibe ne szaladj bele

2018. október 23.
Ha épp most dolgozol a lakásod berendezésén vagy felújításán, mindenképpen fogadd meg ezt a három jótanácsot!
Fotó: Unsplash.com

Tesztelés nélkül választasz festéket

Ami jól néz ki a boltban vagy más lakásában nem biztos, hogy nálad is jól mutat majd. Nagyon fontos, hogy teszteljük a festéket a falon, nézzük meg, hogyan mutat a különböző napszakok különböző fényviszonyaiban. Végül is sokkal egyszerűbb rászánni erre egy kis időt, mint újra kifesteni egy egész szobát…

Nem tervezel a pénzzel

Mindenki tudja, hogy a költözés vagy lakásfelújítás egyszerűen mindig több pénzből jön ki, mint amennyiből terveztük. A legnagyobb probléma, hogy gyakran hagyjuk magunkat sodródni a lendülettel, beleszeretünk egy szép fotelbe vagy zuhanyfüggönybe és nem is realizáljuk, mennyit költünk. Tervezzünk előre a büdzsével, úgy nem érnek majd kellemetlen meglepetések!

Netes vásárlás mérőszalag nélkül

Tényleg nagyon kényelmes dolog a lakásból kiválogatni a leendő bútorokat, de elég kellemetlen lehet, amikor megérkezik az új komód és rá kell jönnünk, hogy egyáltalán nem fér már be az ágyunk mellé. Hogy ezt megelőzhessük, mindig alaposan tanulmányozzuk át a neten hirdetett bútorok méreteit és mérjük le, beférnek-e majd a kijelölt térbe.