Dizájnos kaktuszok a vidám otthonért

2018. november 23.
A bájos kaktuszok vidám csomagolásokat kaptak, bloggerünk, PandArte pedig az ötletgazdákat is kifagatta!

Szerintem sokan hadilábon állunk sajnos azzal, hogy életben tartsuk a kedvenc kis növényeinket, pedig nagyon szeretjük őket. Ezzel Anita és Kriszta is így voltak, ezért kitalálták, hogy a mostanában amúgy is felkapott kaktuszokat, még menőbbé teszik, és designos csomagolásba rejtik őket. Így még szebb és látványosabb kiegészítői lehetnek otthonainak!

” Mindketten imádjuk a növényeket, de sajnos nincs sok időnk foglalkozni velük. A kaktusz egy nagyon trendi könnyen kezelhető növény, amivel nagyon könnyű együtt dolgozni és emiatt hálás. Az pedig egyértelmű volt, hogy mindenképp kell kapnia egy szép köntöst” – meséli Haberland – Isai Anita.

A Verdé kaktuszok közül egyébként mindenki megtalálhatja a hozzá stílusban passzolót! „Az első hat termékeknek az előkészítése egy kb. féléves folyamat volt. Ezalatt megpróbáltuk mindegyiknek megtalálni a mondanivalóját, illetve az életstílust, amit adni tud. Próbáltunk embertípusokat és lakberendezési stílusokat kapcsolni hozzá, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Utána megkerestük a megfelelő kaktuszokat, a megfelelő feliratokat és dizájnt hozzájuk, így alkotnak teljes egységet. ”

A Verdé egébként  kizárólag hazai termelők legszebb kaktuszait és pozsgásait gyűjti egy- egy dobozba, kollekciónként hat különböző stílussal megfűszerezve. Dolce Vita, a mediterrán csempeminták szerelmeseinek, Casa Mia a fészekrakóknak, Stay Classy a férfiasabb stílust kedvelőknek, Unique Unicorn a bohém növényrajongóknak, Urban Jungle a karibi életérzésre vágyóknak, és Make a Wish…akik mernek nagyot álmodni.

Legújabb kollekciójuk természetesen a Karácsonyi design, amik szerintem extra cukik lettek, ezt láthatjátok ezen az alsó képen. Nem is tudnék választani közülük!

PandArte