10 szuper karácsonyi ajándékötlet

2018. december 07. |

Bloggerünk, PandArte nagyszerű ajándékötleteket szedett össze nektek kézműves ékszerektől slow határidőnaplókig.

Csodavilág az ékszerekben- L’arbre Design

Barbara és Levente különleges gyűrűket készítenek a fa és a gyanta párosításával. Mindegyik darab meseszép és teljesen egyedi. A gyűrűk alapját minden esetben egy különleges egzotikus fa adja. A fára ékszergyanta kerül ezután, ami gondos megmunkálással (színezés, csiszolás, polírozás) a végső formáját adja a gyűrűnek. Persze nem csak gyűrűik vannak, fülbevalók, nyakláncok is készülnek, szettekben is.

Vidám színek – RingJuli

Ezek az ékszerek olyan színesek és olyan gömbölyűek mint a francia drazsé. Nagyon tetszik, hogy egyszerűek, letisztult formavilágúak, mégis különlegesek! Ring Juli szépen kombinálja a nagy múltú, hagyományos gyapjú alapanyagot,  a mai modernebb designnal!

Különleges betonvilág – New Accent

Igazán különleges ékszereket készít Fülöp Erika, aki a betont ötvözi az egzotikus földrészekről származó homokkal! A csiszolás révén az ékszer felületén metszetben megjelennek a betonban rejlő apró kavicsszemek, zárványként megmaradt buborékok. Így olyan arcát látjuk a betonnak amely általában a cementréteg alatt rejtve marad. Az ékszerek felületi  mintázata egyedi és megismételhetetlen lesz.

Türkiz tenger – NISE Design

A NISE Design az egzóta fa és a műgyanta korrelációján alapuló ékszermárka. A naturális fa és a mesterséges műgyanta párosát, a nemes ezüst használata teszi egésszé. Kollekcióik e három anyag egymáshoz való viszonyát boncolgatják, néha egyet kiemelve a többi közül, máskor pedig a harmóniára törekedve. Minden ékszerük egyedi kézzel készített darab.

Többfunkciós kendők – Sulyan Design

Bevallom, én ilyen kendőt már adtam Karácsonyra ajándékba,és telitalálat volt! Már nekem is van, persze türkiz színben, szürkével kombinálva. Zsuzsi olyan többféleképpen hordható sálakat, kendőket készít, amikkel a nagy napi rohanásban könnyen fel tudjuk dobni a szettünket! A színek és minták tárháza végtelen, most a legújabb egyébként a Budapest grafikás vonal, de a következő WAMP-on ( december 9. ), érdemes megnézni színes kínálatát!

Okos megoldások – White Lemon

Nőként imádom az okos megoldásokat, finom alapanyagokat, sportosan szexi vonalakat, ez a White Lemon, akinek a ruháit mindig megcsodálom a WAMP-okon!  A következő három vasárnap Ti is megtaláljátok kint a standját, mindenképp érdemes megnézni, mert nagyon jó stílusú rucikat találtok nála, és ami a jó, hogy fiataloknak és idősebbnek is jól állnak!

Svájci tájak – CAMOU Design

Imádom Fehér Beatrix ruháit! Saját fotói, élményei teszik különlegesség a lazán, könnyedén, mégis elegánsan is hordható fazonokat:) Az idei téli kollekcióján Svájc hegyes vidéke, alpesi tájai, növény és állatvilága jelenik meg. Vannak kabátok, tunikák, pulcsik, kardigánok és még táskák is! Szintén örök WAMP-er, úgyhogy Őt is megtaláljátok december 9-én a Millenárison.

A kevesebb több – NON+

Letisztult, új, mégis mindig örök fazonok. A legújabb téli kollekcióban egyaránt fellelhetőek a BASIC vonalat követő minimalistább, sportosabb darabok, és az elegánsabb, extravagáns fazonok is. A kollekció palettáját a finom és hideg árnyalatok játéka jellemzi. A tiszta, feltűnés nélküli, puritán darabok remekül illenek egymáshoz és a korábbi NON+ fazonokhoz egyaránt.

Slow life – Antihatáridőnapló 

Azért rohanunk, hogy ne maradjunk le a fontos dolgokról, vagy azért maradunk le a fontos dolgokról, mert rohanunk? A Slow Budapest anti határidőnaplójával a túltervezést és az ezzel járó hajszoltságodat tudod csökkenteni a 2019-es évben. Azért jött létre, hogy könnyebben visszatalálj a természetes, örömöt adó tempódhoz, a családdal töltött meghitt pillanatokhoz, a feltöltő és mosolyt hozó mindennapokhoz.

Letisztult formák – Malinovka

A Malinovka tárgyak karakterét a nyers grafikák és az átlátható, elvont minták adják. A kivitelezésben a hagyományos, kézi eljárások, a manuális kötészeti módszerek és az újrahasznosított, kreatív alapanyagok teljesítik ki a tárgyak egyéniségét. A letisztult formai megoldások hangsúlyossá teszik az egyszerű, jellemzően fekete-fehér mintákat, így a Malinovka műhelyében valóban eredeti és szerethető, személyes tárgyak születnek.

Kattintsatok PandArte blogjára további remek ajándékötletekért!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Kreatív workshopok karácsony előtt dekor

Kreatív workshopok karácsony előtt