Ezek lesznek 2019 lakástrendjei a Pinterest szerint

2018. december 28.
A Pinterest-keresésekből szépek kirajzolódnak az aktuális és a jövőre mutató trendek, szóval érdemes figyelni, miket vadásznak a stílusérzékeny emberek. Például máris meg tudjuk mondani, mi lesz a menő 2019-ben, ha lakberendezésről van szó!

Fotó: Unsplash.com

Merész falak

Nagyon sokan kerestek rá a „mustársárga fal”-ra vagy nézegettek vagány, geometrikus falfestéseket. A látványos, merész falfestések tehát biztosan menők lesznek, de ha neked egy teljes falfelület túl soknak tűnik, nyugodtan választhatsz kisebb falrészeket, részleteket átfestésre.

Természet a lakásban

A szobanövények már jó ideje népszerűek, de ezen a fronton is lehetünk bátrabbak: kimondottan trend lehet például a tetőtől-talpig vertikális kertbe borított falszakasz. Nem fog fakulni a kaktuszok népszerűsége sem, a Pinteresten még mindig rengetegen kerestek inspirációs fotókat a szúrós növényekhez.

Textil-textúra

Idén az egekbe ugrott a „textil art” keresése a Pinteresten – mindenki igyekezett valami egyedi, dizájnos textil-installációval feldobni az otthonát. Nagyon divatosak a természetes, erős textúrával bíró anyagok, mint a juta vagy a gyapjú, de fonálból is készültek különleges dekorációs elemek. Ilyesmivel 2019-ben is érdemes kísérleteznünk, ha szeretnénk tartani a lépést a lakástrendekkel!