Színezd ki a határidőnaplód!

2019. január 27.
A kreativitást mindig jutalmazzák, a DOT for You egy nem mindennapi pályázatot indít.

Nyerj értékes ajándékcsomagot a DOT for You-tól! SZÍNEZD KI! IRKA mini 2019 PÁLYÁZAT

A DOT for You hazai design márka egyedi papírtermékek tervezésével és gyártásával foglalkozik. A fémesen csillogó IRKA és IRKA mini 2019-es határidőnaplók mellett most korlátozott ideig elérhető a PURE IRKA mini 2019 névre keresztelt változat is.

A különleges kiadással nemcsak a végletekig letisztult minimalizmus szerelmeseinek kedvez a márka, hanem azoknak a lelkes papírmániásoknak is, akik a hófehér határidőnapló láttán kedvet éreznek magukban arra, hogy valami igazán egyedit alkossanak.

Arra kérik az egyediség kedvelőit, hogy engedjék szabadon a fantáziájukat, és készítsék el a saját maguk által díszített IRKA mini határidőnapló borítóját! Amit ők adnak: egy szép könyvtest fehér papír borítóval.

A pályázatban való részvétel feltételei:

  1. vásárold meg a webshopban a PURE IRKA mini 2019 határidőnaplót 1.990 forintért,
  2. alkosd meg a saját elképzelésed szerint az IRKA mini borítóját, firkáld össze, színezd ki, ragassz rá, vond be textillel, matricával, flitterrel, vagy bármivel, amivel csak akarod, amihez csak kedved van. Engedd szabadon a fantáziádat!
  3. fotózd le,
  4. a tárgyról készült 3 db jó minőségű, minimum 72 dpi felbontású képet küldj el erre az e-mail címre: ugyfelszolgalat@dotforyou.hu
  5. az e-mailben használd ezt a subjectet: SZÍNEZD KI! IRKA mini 2019 PÁLYÁZAT
  6. az e-mailben add meg a pályázó nevét, email címét

 

A pályázat nyereménye 2 db DOT for You termékekből álló ajándékcsomag egyenként 35.000 Ft értékben.

A pályaművekről készült fotókat február 17-én éjfélig várják a megadott email címen. A beérkező fotókat a DOT for You márka Facebook oldalán közzéteszik egy nyilvános fotóalbumban. Február 18. és 24. között közönségszavazást indítsnak. A legtöbb lájkot kapott pályázat beküldője kapja az egyik ajándékcsomagot. Február 28-án a DOT csapat is választ egy pályaművet. A második ajándékcsomagot a DOT választottja kapja. Kövesd őket a Facebookon, hogy értesülj a fejleményekről.