ÖKO: örökvirág Valentin-napra az EveryBird Knitstől

2019. február 10.
A klisé bonbonok és vágott virágok ideje lejárt, itt az idő, hogy tudatosabb és szellemesebb módon ünnepeljük a Valentin-napot. Például egy kötött kaktusszal! 

Fenntartható, vegán, puha anyagból készült és kedves szimbólum rejtőzik benne. – Az EveryBird Knits a színes, handmade kiegészítői, zero waste vattakorongjai, bögrepulcsijai és kosárkái mellett növényalternatívákkal is színesíti a piacot. Az apró, kézzel kötött-horgolt növények örök életűek és rusztikus csomagolásban érkeznek meg a gazdáikhoz, így a giccses Valentin-naptól émelygőknek is szuper lehetőséget adnak a stílusos ajándékozásra.

Böszörményi Dóra 4 éve a Youtube-ról tanult meg kötni, majd 2 éve horgolni. Éppen 3 éve februárban kötötte az első örökkaktuszát, majd miután azt tökéletesítette, másféle növényeket is elkezdett készíteni. „Nagyon szeretem az élő növényeket, de sajnos képtelen vagyok őket életben tartani, a művirágokat pedig nagyon „műnek” találom, így más alternatívát kerestem. A kötött, puha kaktusz lélekmelengető, és mivel kézzel készül, mindegyik egyedi, szinte külön személyiséggel rendelkezik.”

„A kötött virág Valentin-napra azért ideális különlegesség, mert egy apró kézműves ajándék, ami jókedvre derít, és mivel biztos, hogy soha nem szárad ki, a Valentin-napi díszcsomagolással az örök szeretetet is jelképezi.”–mondja.

A kaktuszok, levelesek és a csüngő varjúháj három méretben rendelhető az Instagramon keresztül.