Maggie Gyllenhaal és férje új utakat talált a tapétázásban

2019. február 24.
Nem, nem Taylor Swift sálját használták hagyományos tapéta helyett, hanem tökéletes, rusztikus hatású háztartási csomagolópapírt.

A legjobb vázlatpapír, konyhai törlőként is bizonyított és jobb ajándékcsomagolót nem is találhatnánk. Van valami, amit a háztartási csomagolópapír nem tud? Eddig nem sejtettük, hogy tapétának is használható például. De Maggie Gyllenhaal színésznő és férje, Peter Sarsgaard színész brooklyni otthonában falburkolásra is felhasználta a hihetetlenül sokoldalú (és rendkívül gazdaságos) anyagot. Csodás meleg hátteret ad a pár könyvekkel teli otthonának!
Gieves Anderson fotós mutatta be az okos megoldást Instagramján, miután lefotózta a színészházaspár nappaliját. A képen kényelmes kanapéjuk áll a középpontban, mögötte a meleg tónusú, barnás fallal.


A csomagolópapír textúrája lágy atmoszférát kölcsönöz a helyiségnek, a teli könyvespolcok és karosszékek csak fokozzák az otthonos, kuckós hatást. Ráadásul eszelősen jó érzés a tudat, hogy még a Gyllenhaal-Sarsgaard házaspár is ilyen olcsó anyagot használ a lakás dekorálására. Úgy tűnik, még a hírességek között is akad olyan, aki előszeretettel párosítja az olcsóbb megoldásokat a luxussal.

View this post on Instagram

My house in @archdigest (link in bio)

A post shared by Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) on

Jó hír, hogy ha otthon szeretnénk lemásolni az ötletes megoldást, egyáltalán nem lesz bonyolult. Mivel a háztartási csomagolópapír elég vastag, így hasonló metódussal felragasztható tiszta és száraz falra, mint a hagyományos tapéta.

Forrás: House Beautiful