Pizsamaparti a Madame Tussauds Múzeumban

2019. március 30.
Akinek minden vágya az volt, hogy együtt éjszakázhasson Marilyn Monroe viaszszobrával, annak remek hír, hogy mostantól akár pizsamapartit is szervezhet a a Madame Tussauds több amerikai fiókmúzeumába.

Akik látták a Viasztestek című horrorfilmet, azoknak inkább rémisztő a gondolat, hogy élethű viaszbabák között aludjanak. Ám mindenki másnak remek alkalom, hogy egy mókás éjszakát töltsön el a barátaival és számtalan híresség viaszszobrával a Madame Tussauds-ba szervezett pizsamapartin.

Egyszerre négy fő vehet részt az ottalvós bulin, és sajnos csak három éjszakára, április 5-6-7-re lehet időpontot foglalni a New York-i, washingtoni, nashville-i, orlandói, Las Vegas-i, hollywoodi és San Franciscó-i Madame Tussaud Múzeumba. A Booking.com-on keresztül lehet kiválasztani és lefoglalni a kívánt helyet és időpontot, a pizsamaparti ára pedig 100 dollár. A foglalás máricus 28-tól, éjféltől lesz elérhető.



Bár a csomag magában foglal egy VIP tárlatvezetést a viaszmúzeumban, úgy tűnik, a hálóhelyiségben nem lesz egyetlen viaszfigura sem talán mert túl rémisztő lenne. Minden múzeumban az adott város tematikájának megfelelően rendezik be az ottalvós buli szobáját. New Yorkban például metrójelekkel és felhőkarcoló szobrocskákkal, San Franciscóban Tupac graffitis téglafallal, Nashville-ben pedig zenei emlékekkel és cowboy kalapokkal. Vacsora, rágcsálnivaló és reggeli is jár a partihoz, ahogy egy privát szelfi-inas is, hogy remek, Instagram kompatibilis fotókat készítsen rólunk és barátainkról, ahogy a viaszbabákkal pózolunk.

Fotó: Getty Images