7 tökéletes könyvjelző a nyári regényekhez

2019. május 12.
Az e-könyv olvasók ugyan egyre népszerűbbek, a papírkönyvek sosem mennek ki a divatból. Néha pedig muszáj letenni a legizgalmasabb regényt is, így könyvjelzőre is mindig szükség lesz.

Bár könyvjelzőnek megteszi egy papírfecni is, sokkal jobb érzés egy ékszerszerű szépséggel vagy éppen cuki állatos mágnessel jelölni, hol tartottunk a könyvünkben.

Elegáns és fémes
A fémes műbőr könyvjelző az igazán komoly regények olvasásához, vagy szakmai könyvekhez ajánlott. Bár nyáron maradjunk inkább távol a munkától, és válasszunk olyan olvasmányt, ami szórakoztat is.


Préselt virágok romantikusoknak
Mi mással jelölhetnénk, hol tartottunk a legújabb nyári romantikus könyvben, mint egy valódi préselt virágokból készült könyvjelzővel? A hősnőnk sem mondana nemet egy ilyen darabra.

 

Stencilezett étkészlet
A fém könyvjelzők közül a mókás és találó idézetekkel nyomott kanalak és villák hódítanak idén.

 

 

Hímzett könyvjelzők
A hímzés nem csak a ruhánkon vagy a terítőn mutat remekül. Igazi női olvasmányokhoz, klasszikus regényekhez tökéletes választás.


 




Alíz Csodaországban
Disney-rajongóknak és a kis ékszerek imádóinak találták ki a cuki, függőnek is beillő könyvjelzőt. Miközben álmodozunk az olvasottakon, remekül birizgálható a kis medál.

 

Méhecske száll a könyvbe
Az elhivatott környezetvédők egyik fő témája idén a méhek helyzete. Akár a könyvjelzőjükkel is jelezhetik, hogy komolyan veszik az apró, ám annál fontosabb rovarok fenyegetett helyzetét.

 

 

Az unikornisok sem maradhatnak ki
Az unikornisok velünk voltak, velünk vannak és úgy tűnik, örökké velünk lesznek, így nem maradhatnak ki a könyveinkből sem. A praktikus, mágneses könyvjelzők csendben figyelnek, míg olvasunk.

 

 

Forrás: Popsugar