Te milyen városban szeretnél élni?

2019. július 21.
Augusztus 4-én jön az Eco Town. A képzeletbeli város, ahol sokunk szeretne élni: környezettudatos, és boldog. De mégis, mi kell ahhoz, hogy egy ilyen településen éljünk?

Szerencsére egyre többen vagyunk, akik elindultak a változás útján, és elkezdték beszerezni azokat a tételeket, amik elősegítik gyermekeink tisztább, élhetőbb jövőjét. Sokan vannak, akik most kapták fel a fejüket, és szerencsére útba ért az információ, amelytől a sajtó hangos volt.

Mi is az Eco Town, és miért érdemes eljönnöd ide?

Ez a rendezvény nem csupán egy vásár, sokkal több: izgalmas workshopok, előadások, divatbemutatók, mesedélután színhelye. Az első 100 vendégünk ajándék Eco táskát kap, amelybe a ​Jordan Hungary legújabb, környezetbarát fogkeféje kerül. Nyitástól egy órán keresztül a ​HUNGARIA gondoskodik a pezsgésről, így érdemes korán érkezni. ​Három órán keresztül ​Sunshine State fog felelni a zenei hangulatért: garantáltan jó kedved lesz ezektől a számoktól. Az esemény egyik támogatója a ​Hamisítás Elleni Nemzeti Testület​, akik egy izgalmas előadást fognak tartani arról, hogy miért is fontos megbízható forrásból vásárolni ZÖLD termékeket. Vajon hamisítják-e őket, és milyen hatása van mindennek a környezetre?
A Magyar Növényvédelmi Szövetség újságait is megtalálhatjátok a helyszínen, így első kézből tájékozódhatsz az aktuális hazai helyzetről. A felnőtt ruházati vonalon​ a WEALL képviselteti magát, akinek termékeit nem csupán megvásárolhatod, hanem megcsodálhatod a divatbemutatóját, továbbá egy érdekes előadást is tart majd a tudatos tervezésről. A ​Zapi gyermek, és baba kelengyéket, ruhákat fog hozni, ezen túlmenően itt láthatjátok majd elsőként a limitált szériás kollekcióját, amelyet a Kikapcsolódok blog bloggere, Viki tervezett meg közösen karöltve Anitával. Azért, hogy a gyermekek extra mosolygósak legyenek, a Zapi márka tervezője egy mesedélutánt is tart, amelynek főszereplője Tomi lesz. Kuckózzatok be vele, és hallgassátok a mesét együtt!

 

A ​Herbatherapy szuper illóolajokat fog hozni a helyszínre, amelynek hatására energetizálhatjátok, vagy nyugtathatjátok magatokat: ahogyan a hangulatotok igényli. Ráadásul izgalmas workshopot is fognak tartani a témában.

A ​Cleanne elhozza nektek azokat a tisztítószereket, amelyek gyermekink jövőjéért lettek megalkotva. Azért, hogy segíthessenek Benneteket elindulni a változás útján, egy izgalmas előadást is fognak tartani, amely az újrahasznosított műanyagokról fog szólni.

A ​MINIMAG oldal Magyarország egyik legklasszabb szülői magazinja. Azok, akik gyermekkel érkeznek, mindenképpen keressék fel őket, hiszen két különböző workshopot is tartanak a helyszínen, ami az újrahasznosításról szól: újságpapírból aranyos képet, illetve környezetbarát papírból hatalmas csillagot készíthetünk velük. Mindezt, természetesen ingyen: vigyétek haza, amit együtt alkottatok!

Szűcs Norbert a Kikapcsolódok fotósa, és a Norbesign tulajdonosa a helyszínen folyamatosan fotózni fog. Ráadásul privát eseményfotózásra is jelentkezhettek Nála, így akár egy meseszép díszlet előtt elkészíthetitek a legújabb családi portrétokat.

Urban Bio elhozza nektek a fokhagymát. Lacinál beszerezhetitek azt a minőséget, amit mindig is kerestetek. Kóstoljátok meg, hogy milyen nagy különbség van egy ilyen egyszerű alapanyagnál, garantáltan nem mentek haza üres kézzel!

Yogoplay szuperizgalmas gyermekjátékokkal érkezik, ami a környezettudatos vonalat erősíti. Ha minőséget szeretnél venni, ami garantáltan fenntartható, és későbbiekben -valóban- tovább tudod adni, akkor Őket okvetlenül keresd fel.

Krell Bag elhozza azokat az Eco táskákat, amelyeket magaddal vihetsz a vásárlások során. Miért tennéd műanyag zacskóba a zöldséget, gyümölcsöt, amikor teheted Krell Bagbe?

Narka Shopnál a horgolás van középpontba. Felejtsd el a műanyag kacatokat, és nézd meg, hogy milyen különleges lehetsz időtálló, igényes termékekkel!

Tersano Magyarország a vegyszermentes tisztaságot hozza el Nektek. Tudtátok? Tavaly a Budapest Cleaning Shown megnyerték a „Legkörnyezettudatosabb takarítási innováció” díját.

Aron&Friends tudja, hogy nagyon nehéz a kisgyermekes családoknak lemondani a klassz partidekorációkról, és erre keresett megoldást. Az ő termékeiket bátran választhatod, hiszen környezetbarát megoldást mutatnak egy olyan neves eseményre, mint kisgyermeked születésnapja.

Olive&Oliva Natural Skincare megbízható alapanyagokkal dolgozik, és kifejezetten igényes, természetes termékeket állít elő. Keresd meg, hogy mi lenne a legjobb a bőrödnek!

Pelenkaland tudja, hogy egy zöld háztartás elengedhetetlen kelléke a mosipelus. Csodáld meg ezeket a termékeket, és faggasd ki Őket, hogy miért is jobbak ezek!

Mesebőrönd elhozza a gyermeki fantáziavilágot, amely horgolt alapból, és gyurmából készül. Nézd meg te is, hogy hol laknak ezek az édes állatkák!

Okoslégy elhozza mindazt, amit egy okos, és zöld bolt tudhat. Csemegézz az újdonságok között.

Crooocus csupa horgolt lakberendezési tárgyat hoz, ami kicsiknek, és nagyoknak egyaránt aduász lehet. B-EVmobil​t keresd, ha szeretnél elektromos autóra váltani. Kérdéseidre örömmel, készségesen segítenek.

Zero Hero a tudatos webshop, ami minden igényt kielégít: lehetsz pici, vagy nagy: itt biztos megtalálod amit keresel.

Jung András izgalmas műalkotásokkal érkezik, amely a környezetvédelemre hívja fel a figyelmet. A művészeti képeket a helyszínen akár meg is vásárolhatod.

Bővebb infó ITT!