Készítsd el magadnak kedvenc táskádat

2019. október 15. |

Bloggerünk, PandArte ezúttal egy táskakészítő workshopot ajánl: ezen a workshopon kétféle táska fazon közül is választhattok! Elkészíthettek egy olyan hátizsákot, ami többfunkciós, vagy választhattok egy igazi nagy shoppert.

A képen látható táskák kitalálója Bíró Móni ( Bíró Móni Bag ) , aki nagy örömmel mondott igent a workshopra és már izgatottan várja az eseményt, amikor saját magatok állíthatjátok össze ezeket a letisztult fazonú gyapjúfilc táskákat. Több szín és fazon közül választhattok!

taska_workshop_2.jpg

mmi_1380_1.jpg

A WORKSHOP MENETE

Hogy minél könnyebben tudjatok haladni, és beleférjünk a három órába, Móni már elő fog készülni a workshopra. Ti már egy méretre vágott, előlyukasztott táskaalapot kaptok, hiszen ebből a tényleg strapabíró anyagból nem két perc kivágni a mintát és kilyukasztgatni a varrás helyét. Amit még kaptok az egy pár bőr vállpánt, és egy kész belső zsebrész, belső tároló. Persze minden abban a színkombinációban, ahogy előre kiválasztjátok!

A workshopon egy színben harmonizáló erős cérnával összevarrjátok kézzel a hátizsákot, majd kivágjátok a pántok helyét, kilyukasztjátok a csavarok helyét, és becsavarozzátok a pántokat. Utolsó lépésként rögzítitek a belső zsebet is. Tehát varrni, vágni, csavarozni és szegecselni fogtok.

img_2871_1.JPG

Táska mérete hátizsák esetén:

magasság 45 cm
szélesség 30 cm
mélység 12cm

Táska mérete shopper esetén:

32X42X11 cm

A belső zseb mindkét esetben kb. 25×18 cm
és két részre osztott

A táskák anyaga:

3-5 mm vastag, erős 100% gyapjúfilc
és bőr vállpánt.

Időpont:

2019. 10. 26. szombat 

10:00 – 13:00
14:00 – 17:00 

 helyszín: 

RUG ART LAB – Brinkus Design
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
1027 Budapest, Jurányi utca 3. 1. emelet

További információkért kattintsatok PandArte oldalára!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Ezért érdemes levendulateát innod egészség

Ezért érdemes levendulateát innod