Készítsd el magadnak kedvenc táskádat

2019. október 15.
Bloggerünk, PandArte ezúttal egy táskakészítő workshopot ajánl: ezen a workshopon kétféle táska fazon közül is választhattok! Elkészíthettek egy olyan hátizsákot, ami többfunkciós, vagy választhattok egy igazi nagy shoppert.

A képen látható táskák kitalálója Bíró Móni ( Bíró Móni Bag ) , aki nagy örömmel mondott igent a workshopra és már izgatottan várja az eseményt, amikor saját magatok állíthatjátok össze ezeket a letisztult fazonú gyapjúfilc táskákat. Több szín és fazon közül választhattok!

taska_workshop_2.jpg

mmi_1380_1.jpg

A WORKSHOP MENETE

Hogy minél könnyebben tudjatok haladni, és beleférjünk a három órába, Móni már elő fog készülni a workshopra. Ti már egy méretre vágott, előlyukasztott táskaalapot kaptok, hiszen ebből a tényleg strapabíró anyagból nem két perc kivágni a mintát és kilyukasztgatni a varrás helyét. Amit még kaptok az egy pár bőr vállpánt, és egy kész belső zsebrész, belső tároló. Persze minden abban a színkombinációban, ahogy előre kiválasztjátok!

A workshopon egy színben harmonizáló erős cérnával összevarrjátok kézzel a hátizsákot, majd kivágjátok a pántok helyét, kilyukasztjátok a csavarok helyét, és becsavarozzátok a pántokat. Utolsó lépésként rögzítitek a belső zsebet is. Tehát varrni, vágni, csavarozni és szegecselni fogtok.

img_2871_1.JPG

Táska mérete hátizsák esetén:

magasság 45 cm
szélesség 30 cm
mélység 12cm

Táska mérete shopper esetén:

32X42X11 cm

A belső zseb mindkét esetben kb. 25×18 cm
és két részre osztott

A táskák anyaga:

3-5 mm vastag, erős 100% gyapjúfilc
és bőr vállpánt.

Időpont:

2019. 10. 26. szombat 

10:00 – 13:00
14:00 – 17:00 

 helyszín: 

RUG ART LAB – Brinkus Design
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
1027 Budapest, Jurányi utca 3. 1. emelet

További információkért kattintsatok PandArte oldalára!