A világ legnépszerűbb terhességi könyvének szerzője Budapestre jön

2019. november 01.
Heidi Murkoff Hollywoodban is elismert terhességszakértő kismamák generációinak segített már a várandósság kivételes, ám sokszor kérdésekkel teli időszakában. Az ő nevéhez köthető az egyszerre humoros és szívmelengető Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap című nagy sikerű mozifilm is.

Kismamabibliának számító Az a kilenc hónap című könyvének legújabb, teljesen átdolgozott kiadása 2019 őszén jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában. Minden információ a várandósságról egy helyen, megbízható forrásból!

Heidi a könyvmegjelenés kapcsán Magyarországra látogat, és 2019. november 4-én 18 órakor személyesen mutatja be könyvét Budapesten, a PannKa Közösségi Térben! Kismamák és kispapák, jövendőbeli vagy gyakorló szülők – mindenkit szívesen látnak az előadáson és az azt követő kötetlen beszélgetésen, könyvdedikáláson. A legkisebbek pedig mindeközben önfeledten játszhatnak a PannKa Közösségi Tér játszóházában!

A kismamák generációinak bibliájául szolgáló Az a kilenc hónap vadonatúj ötödik kiadása telis-tele van elengedhetetlen ismeretekkel, praktikus tanácsokkal, fontos bölcsességekkel, könnyedén alkalmazható tippekkel és temérdek hasznos és megnyugtató információval.

Megismerhetjük a legkorszerűbb terhességi vizsgálatokat és a legmodernebb szülési lehetőségeket – a vízben szüléstől a „szelíd” császármetszésig -, és azt is megtudhatjuk, melyik meditációs technikák biztonságosak. A könyv hasonlóan nagy figyelmet szentel várandósság alatti életmódunknak: az étkezéstől (beleértve a legújabb trendeket) a kávéivásig, az edzéstől (és munkától) a szeretkezésig, az utazástól a szépség- és bőrápolásig mindent lefed. Testi panaszaink lennének? A könyvben mindegyikről olvashatunk – gyógymódjaikkal együtt. Ikreket várunk? Egy egész fejezet szól nekünk. Apák leszünk? A könyvben rólunk sem feledkeztek meg.

Minden kérdésünkre választ kapunk.

– Mikor végezzem el a házi terhességi tesztet?

– Hogyan ehetnék kettő helyett, amikor olyan rosszul vagyok, hogy még egy helyett sem megy?

– Továbbra is járhatok spinning órákra?

– Ehetek halat? Igaz, amit a lágy sajtokról mondanak?

– Dolgozhatok a szülésig? Milyen jogaim vannak a munkahelyemen?

– Foltos és pattanásos a bőröm – hol van az a híres ragyogás?

– Szervezzünk ünnepséget kisbabánk nemének felfedésére? 4D ultrahang?

– Vajon felismerem majd a vajúdást, amikor jön?

Az előadás angol nyelvű. Részletes információért látogass el az esemény Facebook-oldalára!

A könyvből készült filmadaptáció traileréért kattints ide!

Fotó: Getty Images