Ashley Graham várandósan sem szégyellős

2019. október 10.
Ashley Graham várandóssága alatt a teste folyamatos változásával párhuzamosan tanulja meg újra és újra elfogadni, szeretni önmagát. Ennek kifejezéseként posztolt meztelen videót közösségi oldalára, hogy megmutassa, hogy nő egyre nagyobbra és nagyobbra.

Sosem volt szégyenlős Ashley Graham, gondolkodás nélkül mutatta meg idomait akár fürdőruha nélkül is a 31 éves szupermodell. Várandóssága alatt sem okoz gondot levetkőznie: motivációs célzattal mutatta meg gömbölyödő pocakját Instagram-videójában.

“Egyre nagyobb és nagyobb vagyok, próbálom szeretni az új testem, és hálát adni érte minden nap. Ez egy utazás, és köszönöm, hogy támogató közeg vesz körül közben” – írta a felvétel mellé Ashley Graham.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Getting bigger and bigger and trying to embrace my new body everyday. It’s a journey and I’m so thankful to have such a supportive community🤰🏻🤰🏻🤰🏻

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Nyáron már posztolt egy ruha nélküli fotót, akkor a terhességi csíkok álltak a kép középpontjában. Így szerette volna megmutatni, hogy senki sem tökéletes a terhesség alatt, és minden külsőben bekövetkező változás normális velejárója a várandósságnak.

Fontos viszont az egészséges életmód az életnek ebben a szakaszában is. Ashley Graham is igyekszik megőrizni fittségét a terhesség alatt is. Nemrég Lindsey Vonn olimpikonnal posztolt közös videót, melyben az edzőteremben saját sportágában, síelésben győzte le a bajnoknőt.

Ashley Graham és férje, Justin Ervin augusztusban, kilencedik házassági évfordulójukon jelentették be rengeteg édes fotóval és videóval, hogy nemsokára megszületik első gyermekük. A modell azóta is alaposan dokumentálja várandóssága különböző fázisait közösségi oldalán.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images