Idén ajándékozzunk adományoZoknit és támogassuk a beteg gyerekeket!

2019. december 01. |

November 21. és december 16. között limitált darabszámban elérhető az Amigos adományoZokni. Mindenkit - aki legalább 4.000 forint értékben támogatja az alapítványt - megajándékoznak két pár adományoZoknival.

És hogy mi a titka ennek az egyedi, limitált kiadású zokninak? Miben más, mint az összes, párját elvesztő magányos zokni?

Egyrészről, hogy kettőt kapsz ajándékba: az egyik a tied, a másikkal pedig meglepheted barátodat, barátnődet, anyukádat, apukádat, nagypapádat vagy gyermekedet, bárkit, aki fontos számodra és ezt szeretnéd is megüzenni neki. Másrészt a zokni árával pedig az Amigos Alapítvány misszióját tudod támogatni, a kórházban fekvő beteg gyerekek gyógyulását.

Az Amigók igazi hétköznapi hősök, akik az egyetemi és egyéb elfoglaltságaik mellett szabadidejükben hétről-hétre járják a kórházat. Nyelveket tanítanak, kézműveskednek vagy csak játszanak, barátkoznak a kórházban fekvő gyerekekkel.

Forgács-Fábián Sára elárulta, hogy az elmúlt 5 évben rengeteg megkeresést kaptak azzal kapcsolatban, hogy az ikonikus zöld pulóver mikor lesz elérhető az önkéntes egyetemistákon kívül a szélesebb közönség számára is. “Zöld pulcsija csak a kórházba járó Amigóknak lehet, de idén egy rendkívüli karácsonyi kiadással készültünk azoknak, akik szeretnék a karácsonyi kollekciójukat bővíteni egy Amigos-os darabbal miközben az alapítványt is támogatják. Igaz, a pulóver nem zöld, de legalább csúnya. Mi nagyon imádjuk! – mesélte Sára nevetve.

Az Amigos Alapítvány célja, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen majd egy Amigo Magyarországon, majd pedig a világon. A karácsonyi adományoZoknival és csúnyapulcsival pedig ehhez a célhoz járulhatunk hozzá úgy, hogy közben még a ruhatárunk is menő darabokkal bővül.

Fotó: Császár Szabolcs

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen! csipkebogyó

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen!

Miért olvasd el ezt most hangosan? felolvasás

Miért olvasd el ezt most hangosan?