Idén ajándékozzunk adományoZoknit és támogassuk a beteg gyerekeket!

2019. december 01.
November 21. és december 16. között limitált darabszámban elérhető az Amigos adományoZokni. Mindenkit - aki legalább 4.000 forint értékben támogatja az alapítványt - megajándékoznak két pár adományoZoknival.

És hogy mi a titka ennek az egyedi, limitált kiadású zokninak? Miben más, mint az összes, párját elvesztő magányos zokni?

Egyrészről, hogy kettőt kapsz ajándékba: az egyik a tied, a másikkal pedig meglepheted barátodat, barátnődet, anyukádat, apukádat, nagypapádat vagy gyermekedet, bárkit, aki fontos számodra és ezt szeretnéd is megüzenni neki. Másrészt a zokni árával pedig az Amigos Alapítvány misszióját tudod támogatni, a kórházban fekvő beteg gyerekek gyógyulását.

Az Amigók igazi hétköznapi hősök, akik az egyetemi és egyéb elfoglaltságaik mellett szabadidejükben hétről-hétre járják a kórházat. Nyelveket tanítanak, kézműveskednek vagy csak játszanak, barátkoznak a kórházban fekvő gyerekekkel.

Forgács-Fábián Sára elárulta, hogy az elmúlt 5 évben rengeteg megkeresést kaptak azzal kapcsolatban, hogy az ikonikus zöld pulóver mikor lesz elérhető az önkéntes egyetemistákon kívül a szélesebb közönség számára is. “Zöld pulcsija csak a kórházba járó Amigóknak lehet, de idén egy rendkívüli karácsonyi kiadással készültünk azoknak, akik szeretnék a karácsonyi kollekciójukat bővíteni egy Amigos-os darabbal miközben az alapítványt is támogatják. Igaz, a pulóver nem zöld, de legalább csúnya. Mi nagyon imádjuk! – mesélte Sára nevetve.

Az Amigos Alapítvány célja, hogy egy napon minden beteg gyerek mellett legyen majd egy Amigo Magyarországon, majd pedig a világon. A karácsonyi adományoZoknival és csúnyapulcsival pedig ehhez a célhoz járulhatunk hozzá úgy, hogy közben még a ruhatárunk is menő darabokkal bővül.

Fotó: Császár Szabolcs