We love… kedvenceink a héten – Benedek Berta Flóra

2019. december 06.
Rovatunkban minden héten eláruljuk nektek, mik a mi személyes kedvenceink, legyen szó filmről, programról, szépségtermékről vagy épp egy helyről, könyvről, ruhadarabról. Most online divatszerkesztőnk, Benedek Berta Flóra következik!

Szárított virágok

A szárított virágok iránti vonzalmam talán az elpusztult növényeim és a vázában árválkodó, vágott csokrok elszáradása után bontakozott ki. Különlegességükben rejlik szépségük, amely bármely évszakban gyönyörködtet. A szabadban szerzett növények mellett, a KippKopp Design termékeinek szerelmese vagyok, amelyeket saját maguk termesztenek és szárítanak. Nemcsak a virágokkal, de a megálmodás, kivitelezés történeteivel is közelebb hozza az emberekhez az egyszerű, de nagyszerű dekorációs elemeket.

Vintage zakó

Gyerekkorom óta vásárolok turkálókban, vintage üzletekben. Valószínűleg nagymamám vidéki turija tette számomra természetessé, hogy a second hand darabok birtoklásában semmi cink nincs, sőt! Nővé érve arra lettem figyelmes, hogy nem csupán azt értékelem, hogy nem jön szembe az a darab, amit megvettem, de olyan évtizedekkel ezelőtt készült ruhák kerülnek a gardróbomba, amelyek kora (vagy kortalansága) a tökéletes minőségről tanúskodik. Az egyik kedvenc zakóm is egy ilyen helyen szerzett alkotás, ami magáért beszél.

Horgolás

Azt hiszem, az anyák csoportjába való belépésem és a kreatív munkáim pihentetése hozta el hozzám a nagymamák kedvenc hobbiját, a horgolást, amit még mindig röhögve mondok ki, ha kérdezik. Nem tudok mit tenni, imádom. Nem csak a képzeletemben és kezeim között megszülető kreálmányok simogatják a szívem, hanem az elkészítés folyamataiban rejlő pihenés és lelassulás is megnyugtat. Ha nem hiszitek, járjatok utána, ugyanis Nylonwall név alatt futó Instagramomon már nem csak saját részre és örömre alkotok.

Gél lakk

Sosem gondoltam, hogy a “manikűröshöz megyek.” mondat valaha elhagyja a számat, mert számomra ez mindig egyenlő volt a műkörömmel. Én kis naiv. Megszállottja lettem a gél lakkokkal készülő, miniatűr műalkotásoknak a körmeimen. Nem mellesleg rendkívül praktikus egy baba mellett, ha más is retteg attól, hogy felesként húzná meg a gyerek a rózsaszín körömlakkot. Nehéz egyetlen, eddig elkészült körmömet kiemelni, hiszen minden alkalommal feltöltődöm az énidő alatt, ahol Farkas Fruzsi állja a sarat minden őrült kívánságomat teljesítve, a Nails by ffruzsi szalonban.