Ezek a legjobb kifejezetten nőknek tervezett pornóoldalak és appok

2020. február 12.
Összegyűjtöttük a legmenőbb portálokat és appokat a művészpornótól egészen a szexchat-generátorig, melyekben a közös az, hogy kifejezetten nőközpontú vagy feminista pornóvideókat, audiópornót és írott erotikus történeteket kínálnak.

1. XConfessions

Természetesen ezt a listát nem lehet nem Erika Lusttal kezdeni, akit a feminista pornó úttörőjének is tekinthetünk. Az XConfessions oldalon többszáz ember erotikus vágyából forgatott pornófilmet találhatunk, illetve elolvashatjuk a filmek írásos verzióit is. Lust pornófilmjeiben előtérbe kerülnek a szereplők és a rendező személye is, a filmek garantáltan megfelelő körülmények között készülnek és a színészek megfelelő bánásmódot és fizetést kapnak a munkájukért.

Ár: $19.95/hónap, de próbaképpen két filmet ingyen is meg lehet nézni.

2. PinkLabel.tv

A PinLabel.tv célja, hogy a legnépszerűbb pornóoldalakkal szemben alternatívát kínáljon, ugyanis szerintük a legnézettebb oldalak mind ciszgender, heteroszexuális férfiak vágyainak kielégítésére lettek elsősorban kitalálva. Itt azonban fetisizálás nélkül találhat magának felnőtt filmet a queer, transz, színes bőrű, fogyatékossággal élő közönség is.

Áe: $7.99–14.99 a videókölcsönzés

3. A Four-Chambered Heart

„Mágikus realista pornónak” hívja magát a Four-Chambered Heart művészeti projekt, mely tényleg művészeti alkotásokhoz hasonló, de a felnőtt filmek jegyeit is magán hordozó műveket készít. A csapat a teljes átláthatóság híve, így az oldalukon részletesen olvashatunk a koncepcióról, a munkafolyamataikról, sőt, még arról is, hogy mennyi összeget és mire költ a projekt.

Ár: adományalapú

4. Sounds of pleasure

A Tumblr nemrég keményen kitiltotta a pornográf tartalmakat a felületeiről, de úgy tűnik, hogy az audiopornó mégis megmaradt, melyek közül talán a legismertebb a Sounds of pleasure. Különböző filterek alapján szűrhetünk itt, például rákereshetünk a dirty talkra vagy szexjátékhangokra is. Hasonlóan az ASMR-hez, valószínűleg ez a műfaj sem mindenkinek való, van, akit kifejezetten idegesítenek a hangeffektusok, míg másoknál a vizuális ingereknél sokkal intenzívebb hatást keltenek az erotikus hangok.

Ár: ingyenes

5. CommonSensual

Lucie Blush Erika Lusttal is dolgozott már együtt, ez pedig a felnőtt filmjein is meglátszik. A CommonSensual oldalon filmek, sorozatok, zenei videók és amatőr tartalmak várják a nézőket. A stáb különösen fontosnak tartja a pornófilmekhez tartozó hangeffektek minőségét és stílusát, így egy saját hangmérnökkel dolgoznak a tartalmak hanganyagán, melyet egyébként le is lehet tölteni az oldalról – persze csak akkor, ha befizettük a tagsági díjat.

Ár: 19.95 EUR/hónap

6. Juicebox

A Juicebox app három fő szolgáltatásból áll: a Slutbot egy ingyenesen elérhető szexchat program, melyben teljesen biztonságosan élhetjük ki a szexchatelés iránti vágyunkat, a partnerünk ugyanis egy robot, aki az érdeklődési körünknek megfelelő stílusban és témában flörtöl és szexchatel velünk. Az üzenetek szövegét egyébként a legmenőbb erotikus fantasy-írók közreműködésével hozták létre. E mellett elérhető még a Tip és Coaching felülete is az appnak: az első hétről hétre tippekkel segít az intimitás kiépítésében olyanoknak, akiknek problémáik vannak ezen a területen, a második szolgáltatást választóknak pedig doktori fokozattal rendelkező szakemberek válaszolnak a konkrét szexualitással kapcsolatos kérdéseikre.

Ár: A Slutbot és a Tip szolgáltatás ingyenes, a coaching $29/hét.

7. Dipsea

A Dipsea is egy audiopornó szolgáltatás, azonban ez inkább olyan, mint egy erotikus hangoskönyv, nem a Sounds of pleasure-höz hasonló szexhangok gyűjtőhelye. Itt a romantikus történetektől a keményebb szexsztorikig minden héten 175 új történet kerül fel az appba. A Dipsea egyébként egy női startup eredménye, a megalkotóinak nagyon fontos volt a nő- és queerközpontúság, ezen felül az app gyönyörű grafikai stílussal is rendelkezik, ami méginkább csökkentheti a nők pornóval kapcsolatos alaptalan szégyenérzetét.

Ár: Az első néhány audiopornó ingyenes, majd $50/év az előfizetési díj, érdekesség, hogy itt ajándékozni is tudunk másoknak előfizetést.