Hogyan dekoráljunk családi fotókkal?

2020. április 26.
Gyakran nehéz összehozni, hogy a családi fotókkal való dekorálás az ízlésünkkel se ütközzön, különösen ha a minimalizmus áll hozzánk közel. Ám abban az esetben sem kell lemondanunk a kreativitásról, ha szeretnénk, hogy szem előtt legyenek a család vidám perceinek emlékei.

Teljesen érthető, ha ki akarunk mozdulni a hűtőmágnes és hagyományos képkeret által határolt zónából, ami a családi fotókkal való dekorálást illeti. Merjünk kísérletezni, legyünk játékosak, és használjuk a kreatív felületeket bátran!

Családi babák

Hozzuk le a közös csoportképet a vászonról egy sokkal mókásabb médiumra. Egyre népszerűbbek a családi babák, amelyekhez akár olyan textileket is felhasználhatunk, amikhez kedves emlékek fűződnek. Régi babarugdalózót, első randis ruhákat is belevarrathatunk a babákba.

Illusztráció fotó helyett

Válasszuk ki a kedvenc családi képünket, és készíttessünk belőle személyre szabott illusztrációt. Az Etsyn kersztül rengeteg olyan szabadúszó illusztrátorral felvehetjük a kapcsolatot, akik a saját stílusunknak megfelelően készítik el a rajzolt portrénkat.

View this post on Instagram

Pati y Aurora @trizztz 🐌❤️

A post shared by Laura Caldentey (@nalaureta) on

Világtérkép

Ha a család gyakran útra kel, és előszeretettel látogat meg távoli tájakat, remek ötlet lehet a parafa világtérkép. Készítsünk mini Polaroid-képeket a meglévő fotókból, a szuvenírnek eltett jegyeket, térképeket is gyűjtsük össze, és tűzzük fel a térképünkre. Így mindig szem előtt lesznek, és emlékeztethetnek a szép pillanatokra, amiket együtt töltöttünk.

View this post on Instagram

🖤💛

A post shared by ☀️ g e e 🌴 (@religionoffashion) on

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Unsplash

Olvastad tovább?