Az 5 legmenőbb napernyő idén nyáron

2020. június 13.
Ha nyaralni nem igazán lehet elutazni idén nyáron, lehet, hogy egy csíkos napernyő lesz az igazi fődíj. Vagy egy rojtos szélű inkább.

Ha egészen pici helyünk van csak, akkor sem kell kétségbe esnünk, a legtöbb napernyőből létezik feleakkora változat is. Kis kereséssel megtalálhatjuk azt, ami a saját ízlésünkhöz és a kertünkhöz is tökéletesen passzol. 

1. Igazi fődíj a csíkos napernyő

A francia filmek és a Riviéra hangulatát idézi a csíkos napernyő, amely egyszerre teszi elegánssá és modernné a kertünket vagy teraszunkat.

2. Napernyőben is hódít a makramé

Nem maradhatnak ki a kert kiegészítői sem a makraméőrületből. Igazi bohém, karibi hangulat uralkodik majd a kertünkben, csak legyen kéznél néhány koktél. Ha pedig fonott vagy rattanbútorral kombináljuk, romantikus légkörben pihenhetünk a növényeink között.

View this post on Instagram

Last days of Summer and I’m holding on tightly🌼 Warm days, sunshine skies, blooming flowers, long daylight.. summer brings me happiness and strength.☀️✨💛 Is Summer your favorite season too? . . . . #summerpatio #patiodecor #prettypatio #mycottagegarden #myfleamarketstyle #countrycottagestyle #cottagehome #countrycottage #countrygardener #countrygardensmagazine #houseandhome #outdoordecor #gardengatemagazine #summerinthegarden #pinkblooms #shabbygarden #mygardenview #gardeninspirations #bhgsummer #homeandgarden #worldmarket #cottagesandbungalows #inspiredbyflowers #livingoutside #cottagefarmhouse #gardenstyle #countrylivingmag #outdoorumbrella #outdoorlivingspace

A post shared by Karie🌿 Cottage & Garden Home (@bloomingwhite) on

3. Időutazás a hátsó kertben

Ha rajongunk a vintage tárgyakért, nekünk találták ki az ötvenes éveket idéző, kupola alakú napernyőt. Hihetetlenül egyedi, érdekes kupola alakja miatt biztos, hogy vonzza majd a vendégeink tekintetét.

4. Rojtok és színek

Ha igazán vidám és különleges napernyőre vágyunk, válasszuk azt, amire már Marilyn Monroe is esküdött: egy rojtos szélű, színes változatot. Retró hangulatú és nagyon menő, akár egyszínű, akár mintás darabot állítunk a kertünkbe, biztosan nem fogunk mellé.

5. Keleti hangulat

Valószínűleg nem idén nyáron utazunk el Ázsiába, ám egy napernyővel legalább megteremthetjük a keleti hangulatot a kertünkben. Az erőteljes színek, tobzódó minták alatt remekül lehet álmodozni, vagy éppen szunyókálni egyet.

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash

Olvastad már?