Előjáték – ahogy még sosem próbáltad

2020. augusztus 02.
Az előjáték nem unalmas, és legfőképp nem csak a tinédzserek kiváltsága! Ha elég izgalmas, akkor önmagában is elég lehet, vagyis nem feltétlenül fontos, hogy mindenképp szex kövesse. Tökéletes arra, hogy megértsük, ki vagyunk, mit szeret a testünk, és mi hozza izgalomba a partnerünket.

Valójában nem csak szex közben okozhatunk örömet önmagunknak és a másiknak. Minél jobban megismerjük egymás szexuális vágyait, annál könnyebben fogjuk tudni megosztani a másikkal vágyainkat és fantáziáinkat. Megéri kipróbálni: egy hosszú és tartalmas előjáték után, a szex végén még nagyobb lehet a tűzijáték!

1. Az intimitás nem a hálószobában kezdődik

Ha eddig a szexet megelőző rutin kimerült a csókolózásban és a simogatásban, akkor ideje használnunk a fantáziánkat! Az előjáték már azelőtt elkezdődhet, hogy belépünk a hálószobába – bárhol és bármikor, ha ránk tör a vágy. Csak érezzük jól magunkat, és tegyünk mindent úgy, ahogy kedvünk tartja: például kezdődjön a reggel egy közös zuhannyal…

1. Szexting

Írjuk le, hogy mit fogunk tenni egymással, amikor találkozunk. Ne hagyjuk abba a chatelést, folytatódjon egész nap a szexi üzenetek váltása. Mondjunk el a partnerünknek, hogy miért találjuk őt vonzónak – akkor is, ha már évek óta egy párt alkotunk. A tudat, hogy nem kaphatjuk meg egymást estig, csak még izgalmasabbá teszi a várakozást. Mondjuk ki, hogy mire vágyunk! Ha ki szeretnénk próbálni valami újat, vagy ha valami nem tetszik, akkor ne tartsuk magunkban.

3. Viseld a kedvenc fehérneműdet!

Ragadjunk meg minden alkalmat arra, hogy elcsábítsuk a másikat. Egy szexi fehérneművel nemcsak a partnerünket hozzuk izgalomba, hanem magunkat is. Ne csak a szex miatt viseljük: egy reggel felvett szexi bugyi-melltartó páros vagy egy őrjítő body egész nap önbizalmat adhat. Különben is: ki tudja, hogy mikor és kivel kap el minket a hév?

4. Használjunk sikosítót!

Hallgassunk erotikus podcastokat, nézzünk közösen pornót, olvassunk egymásnak történeteket, és vessünk be pár segédeszközt! Mi ez, ha nem egy képzeletbeli sikosító?! Természetesen az igazit se felejtsük el, hiszen ő lesz a legjobb barátunk, mikor pattanásig feszülünk majd az előjátéktól.

5. Nem csak a szex lehet jó

Felejtsük el egy időre az orális örömszerzést – próbáljuk meg felfedezni egymás erogénzónáit a deréktájon kívül. Ha nem bírjuk ki szex nélkül, akkor hagyjuk abba, mielőtt valamelyikünknek orgazmusa lenne, és térjünk vissza az előjátékhoz. Ha ezt még párszor megismételjük, végül sokkal nagyobbat fogunk robbanni. Ha nehezen megy az ellazulás, mert a stressz közénk és a szex közé áll, fontoljunk meg egy szexi masszázst. Ez nemcsak egy izgató módja egymás felfedezésének, hanem csökkenti a stresszt kiváltó hormonokat is.

+1. Próbáljunk ki szerepjátékokat

Nem kell úgy éreznünk, hogy kimaradunk valamiből, ha már hosszú ideje egy párt alkotunk a partnerünkkel – kalandozzunk együtt! Osszunk meg egymással legmélyebb, legtitkosabb vágyainkat, majd játsszuk el őket. Nem kell profi színésznek lennünk ahhoz, hogy Oscar-díjas alakítást nyújtsunk. Éljük újra az első találkozást, a nászéjszakát, vagy játsszuk el, hogy teljesen más emberek vagyunk.

Fotó: Getty Images