A gombalámpa lesz az idei ősz slágere

2020. szeptember 26.
Az Instagramon úgy szaporodnak idén ősszel a gombalámpákról készült posztok, mint a gombák eső után az erdőben. Ami nem meglepő, mivel kevés barátságosabb, hívogatóbb és kellemesebb fényforrást tudunk elképzelni a lassan beköszöntő hosszú, őszi–téli estékre, mint ezek a kerekded lámpácskák.

Ahogy egyre hosszabbak lesznek az esték, vágyunk valami meleg, kedves fényre az otthonunkban. Ha az Instagramon megjelenő posztokat vesszük alapul, nagy valószínűséggel idén ősszel a gombalámpa lesz az, ami melegséget és kellemes hangulatot hoz az estéinkbe az otthonunkban.

Nem a méret a lényeg

Az apró, fehér LED-lámpácska remekül mutat az antik bútorokon is, nem kérkedik, nem tolakszik az előtérbe, mégis, ha bekapcsoljuk alkonyat után, barátságos fénnyel árasztja el a szobát. 

Márványos minták

A lámpa testén végigfutó örvénylő márványminta felidézi a muranói üvegművesek munkáit. Az már csak rajtunk és a visszafogottságunkon múlik, hogy egyszínű vagy akár színes gombalámpát választunk-e a nappalinkba. 

Színes, vidám gombák

A színes gombalámpák nemcsak fénnyel árasztják el a szobát, de vidámságot és jókedvet sugároznak akkor is, ha épp nincsenek felkapcsolva. A csíkos mintázat pedig úgy vezeti a szemet, hogy lehetetlen nem odanézni és gyönyörködni a különleges dísztárgyban.

View this post on Instagram

Fav things…💘💘💘

A post shared by KATIE NEHRA (@katienehra) on

Olvastad már?

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Instagram