Utolsó pillanatos ajándékötletek

2020. december 19. |

Isteni illatgyertyák, kézműves csokoládé, szépítő kencék és izgalmas ajándékok a legkisebbeknek – utolsó pillanatos ajándékötleteket mutatunk összeállításunkban!

Több mint gyertya

Ez a gyönyörű gyertya kézzel készült Marokkóban. Különlegessége többek között a csomagolása. Az alkotók 4 csodás grafikával látták el, amelyeket dekorációként lehet használni. Sokunknak hiányzik a színház, a vele járó élmény, a termek púderes illata. Az Zn Soir a L’Opera gyertyába zárta az operák leghíresebb előadásait! Mi a Diótörőt ajánljuk nektek. Egy igazán ünnepi illat!

Szépség

A kozmetikum mindig hálás ajándék. Lepjük meg magunkat és szeretteinket is egy kis aprósággal, jelezve nekik, hogy mindenki megérdemel egy kis énidőt. A Nuggela & Sulé már meghódította a világot, és most a globális premierrel egyszerre megérkezett Magyarországra is az ünnepi doboza, a Symphony! Több ezer ember használja már a Nuggela & Sulé Prémium #1 sampont, hiszen a hajat nemcsak ápolja, hanem serkenti a hajnövekedést, építi a hajat, és hatásos hajhullás ellen is.
A spanyol márka ötvözi a múlt bevált receptjeit a modern kor tudományával.

Ne feledkezzünk meg a kicsikről sem!

Válasszunk hazai, egy magyar anyuka által kifejlesztett termékcsaládból! Három ünnepi csomagja van újszülött, bölcsis és óvódás gyermekeknek. A környezettudatos zsákot pedig egy másik anyuka, Hangacókmókjai álmodta meg nekik. Ha már a legkisebbeknél tartunk, gondolkozzunk kreatív ajándékokban, ami megmozgatja őket, és felébreszti bennük a kíváncsiságot. Ilyen termék a Varázspalló és a Kuvik. Mindegyik más-más dolgot fejleszt a gyerekeknél. Az egyik a mozgást és a fantáziát, a másik pedig a tanulás vágyát és logikus gondolkozást. Mindkettőt csodás anyukáknak köszönhetjük.

Kézzel készített édesség

Egy doboz finomság mindig öröm. Mi a Chocomaze Magyarország roppant kreatív krancsi és frucsi termékeit ajánljuk! A kézzel készített finomságokat Kati készíti édesapjával a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel. A komáromi családi vállalkozás nemrég mutatkozott be nagy sikerrel a magyar piacon!

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Ha idén (is) otthon nyaralsz, tedd stílusossá hozzá az erkélyt! dot. interior

Ha idén (is) otthon nyaralsz, tedd stílusossá hozzá az erkélyt!