Utolsó pillanatos ajándékötletek

2020. december 19.
Isteni illatgyertyák, kézműves csokoládé, szépítő kencék és izgalmas ajándékok a legkisebbeknek – utolsó pillanatos ajándékötleteket mutatunk összeállításunkban!

Több mint gyertya

Ez a gyönyörű gyertya kézzel készült Marokkóban. Különlegessége többek között a csomagolása. Az alkotók 4 csodás grafikával látták el, amelyeket dekorációként lehet használni. Sokunknak hiányzik a színház, a vele járó élmény, a termek púderes illata. Az Zn Soir a L’Opera gyertyába zárta az operák leghíresebb előadásait! Mi a Diótörőt ajánljuk nektek. Egy igazán ünnepi illat!

Szépség

A kozmetikum mindig hálás ajándék. Lepjük meg magunkat és szeretteinket is egy kis aprósággal, jelezve nekik, hogy mindenki megérdemel egy kis énidőt. A Nuggela & Sulé már meghódította a világot, és most a globális premierrel egyszerre megérkezett Magyarországra is az ünnepi doboza, a Symphony! Több ezer ember használja már a Nuggela & Sulé Prémium #1 sampont, hiszen a hajat nemcsak ápolja, hanem serkenti a hajnövekedést, építi a hajat, és hatásos hajhullás ellen is.
A spanyol márka ötvözi a múlt bevált receptjeit a modern kor tudományával.

Ne feledkezzünk meg a kicsikről sem!

Válasszunk hazai, egy magyar anyuka által kifejlesztett termékcsaládból! Három ünnepi csomagja van újszülött, bölcsis és óvódás gyermekeknek. A környezettudatos zsákot pedig egy másik anyuka, Hangacókmókjai álmodta meg nekik. Ha már a legkisebbeknél tartunk, gondolkozzunk kreatív ajándékokban, ami megmozgatja őket, és felébreszti bennük a kíváncsiságot. Ilyen termék a Varázspalló és a Kuvik. Mindegyik más-más dolgot fejleszt a gyerekeknél. Az egyik a mozgást és a fantáziát, a másik pedig a tanulás vágyát és logikus gondolkozást. Mindkettőt csodás anyukáknak köszönhetjük.

Kézzel készített édesség

Egy doboz finomság mindig öröm. Mi a Chocomaze Magyarország roppant kreatív krancsi és frucsi termékeit ajánljuk! A kézzel készített finomságokat Kati készíti édesapjával a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel. A komáromi családi vállalkozás nemrég mutatkozott be nagy sikerrel a magyar piacon!

Olvass tovább!