8 Valentin-napi ajándékötlet hazai alkotóktól

2021. február 09.
Szerelmes zokni, érzéki illatok és a világ legcukibb mézeskalácsai – bloggerünk, PandArte ezúttal szuper Valentin-napi ötleteket gyűjtött össze nektek!

Nem vagyok nagy Valentin-napozó, tulajdonképpen mi nem is igazán tartjuk itthon, de olyan jó ötleteket találtam, hogy ezeket muszáj nektek megmutatnom!

Párosan szép az élet – Kerámia

Manapság a kettesben töltött időnek van a legnagyobb értéke. Még ha pár meghitt percet is tudunk szerelmünkkel eltölteni reggel, munka előtt vagy után, netán a vacsoraasztalnál, az felbecsülhetetlen. A közös beszélgetések, kávézások sokszor feltöltik a mindennapokat. Különleges Valentin-napi ajánlatokat hoztak nektek a kkdesigngallery alkotói, amelyek épp ezekre a pillanatokra készültek.

Lelőhely: https://kkdesigngallery.hu/

Szerelemzoknik

RizsART oldalán sok más cukiság mellett páros szerelemzoknikat is találtok ötletes grafikákkal! Például ezt a kedves kis tacskós szerelemzoknit személyre is szabhatjátok! Kérhetitek a kutyus nevével, vagy a szerelmetek és a ti nevetekkel, illetve akár név nélkül is!

Lelőhely: https://rizsart.hu/

tacskoszokifeher.jpg

Jól ismeritek egymást? – Önismereti kártya

Ez az Önismereti kártyapakli alapvetően is nagyon hasznos és értékes eszköz azoknak, akik szeretnék megtalálni a legjobb énjüket, és az ahhoz vezető utat, de párosan még szórakoztatóbb „játszani”! Nagyon egyszerűen működik: a kártya egyik oldalán található az önismereti feladat leírása, ami legtöbbször egy elgondolkodtató kérdés, amit vagy magadnak, vagy a párodnak teszel fel! A kártya másik oldalán pedig a gyakorlat értelmezése, magyarázata, megoldása olvasható. Harmincegy kártya található a csomagban, vagyis minden napra egy! Csak üljetek le esténként egy finom teával, vagy pohár borral, és húzzatok egy lapot, ami értékes beszélgetést fog elindítani kettőtök között. Ha nagyon türelmetlenek vagytok, húzhattok kettőt is!

Lelőhely: https://www.meditalunk.hu/kartya_106/onismereti_kartya

Szerelemtea

A Bazsalikomos kert 100%-ban természetes teái és fűszersói családi receptjek alapján, sok-sok törődéssel készülnek. Beh Mariann termékei egytől egyig kézműves finomságok. A Bazsalikomos kert blogbejegyzéseiben le is írja, melyik növényért miért rajong, tippeket ad a termesztésükhöz, megosztja veletek a hozzájuk fűződő kedvenc receptjeit is. Február 14-re Mariann nem mással, mint magával a Szerelemmel rukkolt elő, tea formájában! A nagy betűs SZERELEM tea összetevői: fekete tea, fekete berkenye, narancs, hibiszkusz, szegfűszeg, rózsabors, rózsa.

146465737_202908218247462_3748153101994299957_o.jpg

Fotó: Pakkecske kézműves termékek

Érzéki illatok

Csapó Ildi már évek óta kényeztet minket az ellenállhatatlan illatú egészséges gyertyáival, amik valódi növények által inspirált, kézzel öntött, minimalista stílusú vegán illatgyertyák. Valentin-napra ő is készült meglepetéssel, például ezzel az őrületesen menő ajándékdobozzal, amit ti válogathattok össze! Ha valaha is kérdés volt, hol szerezzetek be igényes és elegáns ajándékot, most már biztosan nem az!

Lelőhely: https://www.greenwaydesign.hu/

145942406_1809431439215293_7067112467206373545_o.jpg

Pártyű, a páros kesztyű

Fonal és kötőtű, megspékelve jó adag kreativitással! Ez a Bibiee! Alkotója elképesztő kézügyességgel lett megáldva, mert tényleg bármit meg tud kötni, télre és nyárra is! Valentin-napra a Pártyűt találta ki, ami egy közös kézfogó kesztyű pároknak (a képen a legalsó csíkos). Az oldalán többféle színkombinációban is megtaláljátok, de egyedi ötleteket is szívesen fogad.

Lelőhely: https://vegyelhazait.hu/termek/partyu-alapszinekbol-8022

Borítékolt szerelem

Hogy valójában mi is a Borítékolt Szerelem? Egy üzenet, ha olykor megvan az érzés, de hiányoznak a szavak. Hiányzik a bátorság, hogy kimondjuk, vagy éppen szavakkal ki sem fejezhető, amit érzünk. Ezek a sorok a hála, a kötelék, az önzetlen szeretet és szerelem páratlan szépségének hatására fonódtak egymásba, és öltöttek formát egy egyedi levél formájában. Páratlan és személyes ajándék. Lilian, aki megírja a gyönyörű leveleket, az érzelmeink futára lesz! Szóval ha szeretnétek kifejezni érzéseiteket, de nem találjátok a megfelelő szavakat, vagy módot rá, ezt nektek találták ki.

Lelőhely: Borítékolt szerelem

139114707_102085178541289_2679772651924814575_o.jpg

Szerelmes mézeskalács

Gingerland mesterien nyúl a mézeskalácsformákhoz, elképesztően szép és modern finomságokat alkot belőlük! Ha még nem unjátok a karácsonyi dömping után a mézeskalácsot, akkor érdemes megnézni az oldalát, mert több formával és mintával is készült Valentin-napra.

Lelőhely: https://mygingerland.blogspot.com/

Forrás: PandArte

Olvass tovább!