Valentin-napi outfit 3 stílusban

2021. január 31.
Még ha a négy fal közé is szorul a Valentin-nap, a randevúk szépségéről akkor sem kell lemondani. Egy romantikus esthez pedig dukál az elegáns outfit, erre adunk most három tippet.

Közeleg a Valentin-nap, tudjátok már hová mentek? Na jó, nem akarjuk borzolni a kedélyeket, hiszen idén maximum az a kérdés, „nálad vagy nálam?”, ha pedig együtt éltek, ez is pipa. Mégis, ne hagyd, hogy a körülményen elrontsák az estet, egy romantikus Valentin-naphoz végső soron ti kelletek, nem a pincér. No meg egy csini ruci sem árt, mondjuk ilyenek.

Szexi kis fekete ruha

Alapdarab, ami vélhetően mindenkinél van otthon: a kis fekete ruha. Dobj fel hozzá pici sminket, egy dögös vörös rúzst, bújj szexi magas sarkúba, és voilà, készen is vagy. (Még ha otthon is töltitek a Valentin-napot, légyszi, a bolyhos papucskával ne csapd agyon az összhatást.)

szexi-mini-valentin-napra

Rövid bársonyruha H&M 31 995 Ft, Talisman fülbevaló Eva Reményi 38 900 Ft, Magas sarkú bokacsizma Kazar 90 €, Tatouage Couture Velvet Cream rúzs Yves Saint Laurent – Douglas 13 490 Ft

Lágy romantika

Romantika = virágminta, tudjuk, kéz a kézben járnak, a kislányos ruhácskákat és tapétamintás maxirucikat azonban hagyjuk meg hétköznapibb alkalmakra. Ha már randevú, válasszunk egy nőies darabot, szórjunk magukra egy picit kedvenc illatunkból, és a kiegészítőkről se feledkezzünk meg: nem kell a komplett ékszerarzenál, de egy szép pár fülbevaló vagy egy mutatós gyűrű sokat dob az összképen.

romantikus-viragos-szett

Virágos ruha Tomcsányi 47 551 Ft, Jo Malone Yellow Hibiscus Cologne 21 200 Ft, Aranyozott fülbevaló PDPaola 31 760 Ft, Sárga magas sarkú cipő Mango 5995 Ft

Elegancia kényelmesen

Ha szeretnéd megadni a módját az ünnepnek, mégis csak mérsékelten feszegetnéd a kényelem határait, válassz egy csinos overallt a közös estre. Egy ilyen bársonyból készült például határozottan szexi látványt nyújt, válassz hozzá egy szexi papucsot, és ne feledkezz meg arról sem, milyen fehérnemű bújik meg alatta.

kenyelmes-barsony-szett

Csillogó bársony overall Max & Co. 84 350 Ft, Virághímzéses melltartó és bugyi Intimissimi 10 990 Ft és 2245 Ft, Aranyozott gyűrű Alighieri – Net-a-porter 315 €, Díszcsomós magas sarkú papucs Mango 15 995 Ft

Ezt már olvastad?