A legszuperebb Valentin-napi szépségajándékok, ha nincs ötleted

2021. február 04.
A Covid-járvány ideje alatt sem állt meg az élet a szépségmárkáknál, amelyek idén is rengeteg Valentin-napi kiadással készültek. Ezek közül fölöztük le a legizgalmasabb indulókat.
valentin-nap

Francia illatnagyágyú

Az Idôle Eau de Parfum (30 300 Ft) Valentin-napi limitált kiadása nemcsak a rajongóknak lehet könnycsalogató illat, hanem azoknak is, akik nyitottak egy új kedvencre. A Lancôme ikonikus illata a tiszta és ragyogó akkordokat keresőknél válhat be, két esszenciával, egy rózsaabszolútum és rózsavíz duójával megbolondítva. Lényegében egy rózsás illatkaleidoszkóp némi jázminbeütéssel, így akár virág helyett, tartósabb ajándéknak is tökéletes.

Pipacsvörös egzotikum

A Jo Malone London háza táján mintegy illat-Ferrari robbant be most januárban egy egészen szép (kívül-belül) újdonság a Cologne Intense szekcióba. A Scarlet Poppy (50 ml, 36 900 Ft) olyan letisztult, mégis dögös outfitben érkezik, hogy a Valentin-napi alkalom nélkül is a bakancslistánkra karcolnánk. Miért? Az ázsiai vad sztyeppéken virágzó, nagy skarlátvörös pipacsot csodaszépen bújtatták az üvegbe az árpa és a tonkabab duplaadag édességével, dús és sokoldalú illatot alkotva. valentin-napi-szepsegajandek

Warrior Queen és Warrior King

Párban az erő, legalábbis a vegán és organikus arcápoló csodáiról egyre ismertebb Ashanti szerint. A budapesti kötődésű, és külföldön is nagy sikereket elért márka, amelynek kozmetikumait Afrika ősrégi tradíciói ihletették, egy duettel készül a szerelmesek napjára. A Warrior Queen és Warrior King könnyed testápolók ugyan, de tökéletesek egy párperces masszázshoz is. A habos állagú női verzió kókuszolajat tartalmaz, és nagyon magas az E-vitamin-tartalma, míg a Warrior King a kakaóbab erejét hívja segítségül. Mondjuk, az is igazán szerethető ebben a kézzel készített párosban, hogy visszaváltható üvegben érkeznek, ráadásul nem tartalmaznak kémiai anyagokat (ftalátokat, ásványi anyagokat, parabént, szintetikus anyagokat és SLS-t sem).

Kattints tovább!

Istenien szép körömlakkok

A körömlakk témaköre is szinte kihagyhatatlan a Valentin-nap kapcsán. Az Essie egy négytagú, limitált kollekcióval tette oda magát idén, szerelemre hangolt árnyalatokkal. A szerelmesek napjára alkotott körömlakkokat a görög istenek és a romantika ihlette. A kollekció csillogó és krémes árnyalataiból a mi szívünk a Cupids beau-tól (2499 Ft) dobbant a legnagyobbat.

Természetes szépség – baráti alapon

A Lush az idei Valentin- napon is odatette magát, egészen zavarbaejtően bőséges kínálattal. A felhozatalban ott sorakozik tavalyi kedvenc pucér férfi hátsónk (Naked Attraction néven, egy pikáns jázminos masszázsolajtömbnek álcázva), de ellenállva a formás idomoknak, mi most a Best Friend (9 290 Ft) ajándékcsomagnál cövekelünk le. Az imádnivaló kvartett a legjobb barátoknak hozhat örömteli perceket, a benne lévő négy fürdő-, zuhany- és testápolási termékkel. A hab a tortán, hogy mindezek egy újrahasznosított kartonban bújnak meg!

Csókos ajkak

A szerelmesek napjánál semmikor sem lehet indokoltabb a puha, csókkompatibilis ajak kérdése. A Labello nagy eséllyel mindezt szem előtt tartva jött ki új ajakápoló olajaival. A Labello Lip Oil (1799 Ft) 100%-ban természetes olajjal és extraadag illattal teszi szebbé, vonzóbbá az ajkainkat. Mindezt úgy, hogy nem hagy ragacsos érzést, csak intenzív ragyogást és meseszépen táplált szájat. A vegán szájfények két ragyogó árnyalatban elérhetőek (Transparent és Rosé), és önmagukban vagy rúzsokkal kombinálva is bevethetjük őket.

Égig érő szempillák

Csábító pillákat is adhatunk ajándékba, mindezt akár a maximalizmus jegyében. Az extradúsítás és -hosszabbítás pályán mozgó indulók közül mi egy egészen új szereplőt ajánlunk, a Maybelline New York Sky High (2599 Ft) névre keresztelt büszkeségét. A keféje olyan keskeny és rugalmas, hogy minden szempillát egészen a tövektől ragad meg, és eddig nem látott mértékig hosszabbít meg. Mindezt bambuszkivonattal, plusz erős és hosszú szempillákat varázsoló különleges rostokkal.

Fotó: Unsplash, Marie Claire-archívum

Láttad már?