Látványos betonmosdókkal dobhatjuk fel a fürdőt

2021. február 16.
Elegánsan ívelő vagy letisztult és robusztus, visszafogott fehér vagy orgonalila – ezek a betonból készült mosdókagylók garantáltan a vizesblokkok ékei lesznek.

A mosdókagylókra többnyire csak funkcionális tárgyként tekintünk, és nem is gondolunk rá, hogy dekoratív elem is lehet az otthonunkban. Pedig egy jól megválasztott mosdóval az egész fürdőszobát, vagy akár a konyhát is feldobhatjuk – például ha a FORMED kollekciójából választunk.

beton-mosdo-dizajn-formed

A 80 százalékban újrahasznosított betonmosdók 40 különböző színben érkeznek, így biztosan találhatunk a helyiség színeihez passzolót. Az elegánsabb, ívesebb kialakítású mosdókagylók a klasszikus építészet formavilága előtt tisztelegnek, és egészen kifinomult hangulatot teremtenek, míg a minimalistább, letisztult és robusztus darabok modern és vagány stílust képviselnek. Az biztos, hogy egy-egy ilyen jól megválasztott mosdó meghatározza a vizesblokkok hangulatát, és igazi statement darab lehet – mutatunk is néhány inspirációt klassz enteriőrökből a stúdió válogatásában.

beton-mosdo-dizajn-formed

beton-mosdo-dizajn-formed

beton-mosdo-dizajn-formed

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!