Bájos babákat vihetünk haza a legédesebb sütemények mellé

2021. február 03.
A Studio Nur virágba borult díszcsomagolást álmodott a cukrászdának, míg egy magyar illusztrátor kézzel festett babákat is készített az új kollekcióhoz.

A szokásosnál is terheltebb téli hónapok után valami igazán bájossal és szerethetővel akart előrukkolni a Chez Dodo: így borultak színes virágokba a díszdobozok és díszzacskók a francia stílusú cukrászda legújabb kollekciójában.

chez-dodo-macaron-csomagolas-studio-nur

A hazai Studio Nur által tervezett tavaszi–nyári csomagolásokon derűt hozó macaronok, illatos tulipánok, boglárkák, üde citromok és narancsok kaptak helyett, na és maga Dodo, azaz Szalai Dóra. A cukrászda alapítója ráadásul nemvcsak a csomagoláson jelenik meg: Gay Katalin (Keke) illusztrátor összesen száz darab különleges, kézzel festett Dodo fababát készített, amiket hazavihetnek magukkal a vásárlók. A mosolygós babák egyébként a gyerekeknek is jó barátaik lehetnek, ugyanis bababiztos lakkal kezelték őket.

A meseszép csomagolás természetesen új ízeket is rejt, ráadásul vadi új francia sütemények is érkeztek a pultba: málnás-szőke csokoládés vagy mangó-kókusz-karamell töltelékkel ízesített caneléket és két új macaront, a Ma Petite-t (pisztácia-meggy) és a Mon Petit-t (kesudió-áfonya) is megkóstolhatjuk.

chez-dodo-macaron-csomagolas-studio-nur

Fotó: Glódi Balázs

Olvass tovább!