Ezekbe a pufók habszivacs bútorokba bármikor belesüppednénk

2021. április 23.
Az egyszerű, mégis izgalmas kanapék és fotelek határozott súlypontként uralják a belső tereket, miközben kényelmes kuckót biztosítanak.

A Yabu Pushelberg és Ligne Roset dizájnerduó által megálmodott Pukka kollekció darabjai megmutatják, hogyan lehet egy egyszerű forma is nagyon látványos. A pufók, robusztus fotelek és kanapék lágyan, organikusan hullámoznak, tömegükkel határozott súlypontokat jelölnek ki a térben, és izgalmassá teszik az egész nappalit. Mégis vannak annyira letisztultak, hogy szinte bármilyen enteriőrbe belesimuljanak!

habszivacs-pufok-butor-kanape-fotel-pukka

Roset már régóta kísérletezik habszivacs bútorokkal, ez a tapasztalat inspirálta a párost, mikor kifejlesztették a süppedős, puha – szintén habszivacsból formált – darabokat. A nőiesen finom fotelek és kanapék ellenálló és extrarugalmas szivacsból készültek, és élénk, izgalmas színekkel dobják fel a belső tereinket. A Pukka kollekció jó példa arra, hogy a modern dizájn igazán felhasználóbarát és élhető is tud lenni, hiszen ezek a darabok tényleg kényelmes kuckót biztosítanak.

habszivacs-pufok-butor-kanape-fotel-pukka

habszivacs-pufok-butor-kanape-fotel-pukka

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!