Így építsük meg a kedvenc Ikea bútorunkat Legóból

2021. május 09.
Ha mindig kihívást jelent, hogy összeállítsuk az IKEA bútorokat, lehet, hogy még hasznos is lesz – azon túl, hogy roppant szórakoztató –, ha először kicsiben gyakorlunk. Nagyon kicsiben. Olyan kicsiben, mint egy Lego.

Az ausztrál IKEAörvendeztette meg az emberiséget azokkal az összeszerelési útmutatókkal, melyekkel Lego-kockákból állíthatjuk össze az áruház ikonikus bútorait. Megtalálhatjuk például benne, hogyan rakhajtuk össze a Klippan kanapé, a Malm ágy és a Gronlid karosszék miniatűr változatát. Minden szettet könnyű és szórakoztató összerakni, így biztosan nem stresszelnek többé a félbehagyott életnagyságú bútorok sem. 

lego-ikea-butor

Nem ez az első kollaboráció a két cég között. Az Ikea 2020-ban dobta piacra a Bygglek Lego-tárolót, mellyel szándékuk szerint a gyerekek rendszerezetten és egyszerűen tárolhatják játékaikat, és állíthatják ki kész alkotásaikat. A pedagógiai cél ezzel a játékkal az volt, hogy felelősségtudatra tanítsák a kicsiket, míg a felnőttekből a játékos, kreatív énjüket szerették volna előcsalogatni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IKEA Australia (@ikea_australia)

A Klippan, Malm és Gronlid összerakási útmutatói ide kattintva tölthetők le.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Instagram

Olvass tovább!