Az égbe repít a különleges pufidzseki

2021. május 27. |

A Helium-10000 elsőre talán átlagos pufidzsekinek tűnik, pedig a kabát különlegessége, hogy a fejünk felett reptetve is tudjuk „hordani”.

A hideg metálszínekben pompázó Helium-10000 kabátot egyrészt hordhatjuk úgy, mint bármelyik másik pufidzsekit, de a többi hasonló kabáttal ellentétben ez a darab partilufiként is lebeghet a fejünk felett. A speciális (és Andrew Kostman tervező által teljes titokban tartott) alapanyagot a lufikhoz hasonlóan héliummal lehet megtölteni, ha reptetni akarjuk – a gázból egyébként jár egy palacknyi utánpótlás a kabát mellé.

A könnyed anyagú, vibráló kabátokból csak 100 darabot készítenek, amiket 10 000 dolláros ártól lehet majd megvásárolni 6 különböző színben (szivárvány, arany, jég, rózsaszín, ezüst és fekete). A divat és a technológia határaival kísérletező Kostman egy vezeték nélküli hangszettet is kidobott a kabátok mellé, ami egy Helium-10000 kabátot tartó kis figurát formáz.

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!

Elkészült az esőkabát, amiben biciklizni is kényelmes

Elkészült az esőkabát, amiben biciklizni is kényelmes

A hosszú, lebegő esőkabát remek szolgálatot tesz, ha gyalog vagyunk, de a biciklin már kimondottan veszélyes, hiszen az anyag könnyen a küllők közé csípődhet. Erre a problémára kínál megoldást a Cleverhood márka.

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód