Elkészült az esőkabát, amiben biciklizni is kényelmes

2020. október 08.
A hosszú, lebegő esőkabát remek szolgálatot tesz, ha gyalog vagyunk, de a biciklin már kimondottan veszélyes, hiszen az anyag könnyen a küllők közé csípődhet. Erre a problémára kínál megoldást a Cleverhood márka.

A koronavírus miatt idén még többen választották és választják továbbra is a biciklis közlekedést, az igazán elkötelezetteket pedig még az esős ősz sem tántorítja el. Ilyenkor viszont sok bosszúságot okozhat a ránk zúduló vízcseppek elleni védekezés: a hosszú esőkabátok beakadhatnak a küllők közé, a túlságosan rövid dzsekik pedig alig védenek.

A Cleverhood Rover névre keresztelt esőkabátja speciális sziluettjének hála biciklizés közben is kényelmesen viselhető. A tekerés közben ernyő alakban elálló kabát könnyed, természetesen vízálló, és még akkor is stílusos, ha leszálltunk a bicikliről. A PFC-mentes esőkabát a letisztult dizájn jegyében egyszínű: többek között citromsárga, ciklámen, piros, sötétszürke vagy fekete verziók közül válogathatunk.

Persze az ujj nélküli poncsófazon akkor már kevésbé jön jól, ha komplexebb tevékenységekre akarjuk használni a kezeinket, ezt mindenképp érdemes szem előtt tartani, ha elgondolkodtunk volna a Rover beszerzésén.

DesignBoom

Olvass tovább!