Modern szentély a meditációhoz

2021. május 20. |

Ezekkel a kényelmes párnákkal nemcsak testünknek kedvezünk, de elménk elcsendesedését is segítjük, hiszen kijelölünk magunknak egy privát, intim teret a meditációhoz.

A járvány kitörése óta sokan a jógában és a meditációban keresnek megnyugvást, de nem mindig könnyű úgy kiüríteni az elménket, hogy ugyanabban a (gyakran szűkös) térben vagyunk, mint ahol dolgozunk, eszünk, alszunk, vagyis az egész napunkat töltjük.

meditacio-joga-parna-dizajn

Az amerikai Walden abból indult ki, hogy néhány mutatós, letisztult tárgy segítségével megteremthetjük magunknak azt az apró szegletet az otthonunkban, ahol képesek vagyunk kicsit elcsendesedni, meditálni. A két puha és kényelmes párnából álló szett puritán, mégis elegáns esztétikai világa egyrészt azonnal behozza a meditációhoz társított képzeteket, másrészt olyan dedikált teret teremt, ahol mi is könnyebben adjuk át magunkat a megnyugvásnak.

meditacio-joga-parna-dizajn

A szett fekete, fehér, illetve agyag színekben kapható, és a márka ígérete szerint a maximális kényelem biztosításával is segíti a meditáció gyakorlását.

meditacio-joga-parna-dizajn

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!

A 4 legjobb testhelyzet meditációhoz

A 4 legjobb testhelyzet meditációhoz

Idilli képeket láthatunk a meditációról, ahogy teljes nyugalomban és békében, törökülésben, az ujjak végét összeérintve ülnek. Ám nem ez az egyetlen testhelyzet, ami elhozhatja a zent.

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód