Elindult a Strandra fel! nyereményjátékunk

2021. július 12.
Szeretnél velünk strandolni? Keresd a kék strandpapucsot egy héten át a marieclaire.hu-n, és lehet, hogy te nyered a 100 limitált strandszett egyikét.

Imádunk strandolni, és bár ezen a nyáron inkább a hazai vizek mellett kerül majd erre sor, mi ezt egyáltalán nem bánjuk. A nyarat és a strandolást viszont szeretnénk feldobni. Éppen ezért megálmodtunk egy egyedi grafikával készült strandszettet – csak nektek. A szett egy strandtörölközőt és egy strandpapucsot rejt, amelyek kollégánk, Kránicz Dorottya grafikus tervezett. Az egyedi grafika mi másról szólhatna, mint a strandolás közben is betartandó social distance-ről, amely a jelenlegi életünk megszokott velejárója.

Hogyan tudsz játszani?

Olvass minket, keresd a marieclaire.hu-n megjelenő cikkekben a kék strandpapucsikonokat 2021. július 12-től július 18-ig, és gyűjts össze belőlük 5-öt! Ha megtaláltad mindegyiket, még válaszolnod kell egy kérdésre, és ha helyesen válaszolsz, részt vehetsz az Strandra fel! nyereményjáték sorsolásán, amelyen 100 olvasó nyerheti meg az egyedi strandszettet.

Vigyázz, mert más ikonokat is elrejtettünk az oldalon a strandszett grafikájáról, de mi most csak a strandpapucsra vagyunk kíváncsiak.

Strandra fel!

A játékért kattints IDE!