Gördeszkából csinált táskát az Hermès

2021. július 23.
Az Hermès a luxusmárkától megszokott kifinomultságot ezúttal nem egyszerűen a streetwear hanyagságával, de kimondottan a lazaságáról híres deszkás kultúrával vegyítette. Egészen pontosan konkrét gördeszkával.

A gördeszkák alapja adja az Hermès új táskakreációjának alját, vagyis elég lenne négy kerékkel felszerelni ahhoz, hogy simán elgurulhassunk rajta. A 2022-es tavaszi–nyári kollekciójuk bemutatóján debütáló darab a klasszikus bőrtáskákat gondolja újra a merész mintákkal dekorált deszkákkal, de egyébként nem ez az első alkalom, hogy a divatház a deszkás kultúrához fordult inspirációiért: korábban már terveztek gördeszkát ikonikus sálaik mintáival borítva.

hermes-gordeszka-taska-divat

Az izgalmas új darab a kifinomult luxust és a laza streetwear hangulatot vegyíti, miközben mégis valami teljesen egyedit alkot. Kérdés persze, hogy pontosan kiknek is készült az extravagáns darab, ugyanis eléggé valószínű, hogy a deszkások nem fognak Hermès táskákkal flangálni, de ugyanúgy nehéz elképzelni, hogy jól öltözött üzletemberek gördeszkaaljú táskát viselnének.

hermes-gordeszka-taska-divat

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!