Komfortzóna- és lemezillat különleges gyertyákba zárva

2021. augusztus 19.
A kaliforniai gyertyamárka kizárólag természetes alapanyagokból készíti el extrém illatgyertyáit, melyek a meditáció, vagy épp a vinyllemezek aromáit zárják magukba.

Az „életnegyedi válsággal” járó pánikot grapefruittal és mentával, a komfortzóna melegét a kávé és cédrus ismerős illatával társítja a kaliforniai Anecdote Candles. A kézműves gyertyákat készítő vállalkozás ötletes és egyedi fantáziaillatokkal igyekszik kiemelkedni a piacon, a csomagoláson pedig frappáns kis egysorosokkal is feldobják a különleges aromákat.

A kézzel öntött, adalékanyagoktól és színezékektől mentes gyertyák között találunk még meditáció- és vinyllemezillatot is, de segítségükkelv a self-care, a kávészünet, az athleisure vagy éppen a friss mosás illatával is körülvehetjük magunkat. Bár az alapanyagok valójában ismerősek lehetnek a hagyományos illatgyertyákból, az izgalmas kombinációk és a jó humorral megírt címkék talán valóban felidézik bennünk a márka által belőtt hangulatokat. Mi külön plusz pontot adunk a menő, letisztult csomagolásért is!

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!