Inhalálnád illatgyertyából az IKEA húsgolyóit?

2021. augusztus 06.
A svéd húsgolyóknak egészen nagy rajongótábora van. Az igazán keményvonalas függők pedig nemsokára bármikor inhalálhatják a kedvenc ételük illatát, mert az IKEA piacra dobja a húsgolyó illatú gyertyát.

HUVUDROLL névre hallgat majd az IKEA limitált szériás, húsgolyó illatú gyertyája, mely annak a szettnek lesz a része, amelyet a lakberendezési áruház azért állított össze, hogy a vásárlóik hazavihessék az áruházaik minden érzékszervre ható élményét. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hypefoods (@hypefoods)

Nem ez az első izgalmas illatgyertyája az IKEA-nak. 2020-ban a svéd Ben Gorhammel állt össze, aki a luxus illatgyertya vállalat, a Byredo alapítója. Vele alkották meg közösen a szintén limitált szériás OSYNLIG kollekciót, mely 13 gyertyából állt, hogy az emberek kedvükre keverhessék az aromákat és hangulatuk, ízlésük szerint alakítsák ki otthonuk illatát. 

A húsgolyó illatú gyertyán kívül nem árultak el több részletet arról, mi lesz az élménydobozban, csupán annyit, hogy az IKEA boltok legjobb és legjellegzetesebb darabjaira számíthatnak az amerikai rajongók.

Forrás: Apartment Therapy, Hypefoods Fotó: Instagram

Olvass tovább!