Azonnal jobb kedved lesz ezektől a bohém székektől

2021. október 14.
Imádjuk az egyedi, izgalmas bútordarabokat, amik önmagukban képesek különleges atmoszférát kölcsönözni a térnek. Mai kedvencünk is egy ilyen szék lett!

A London Design Festivalon debütált a Lara Bohinc dizájner által alapított Bohinc Studio új kollekciója, az Afternoon Tea névre keresztelt szett. A játékos, mégis feminin kollekcióban a lekerekített, hullámzó formák és élénk, merész színek dominálnak, az inspirációt – mint annyi más kreatív számára az elmúlt évben – a pandémia formálta időszak adta: Bohinc olyan bútorokat szeretett volna alkotni, amik kényelmesek, jól használhatóak és barátságos, otthonos érzetet nyújtanak.

bohinc-studio-szek-butor-dizajn

A mi mai kedvenceink a különleges étkezőszékek. A légies fémlábakkal éles kontrasztban álló puha, színes gömbök és a nagy méretű ülőfelület izgalmas feszültséget teremtenek a darabon belül, az élénkpiros és telt szilvalila pedig jótékony színterápiát hoz az enteriőrbe.

bohinc-studio-szek-butor-dizajn

A Bohinc által hangsúlyozott kényelmet illetően mondjuk vannak kétségeink, de az biztos, hogy ezek az étkezőszékek minden belső teret feldobnak!

bohinc-studio-szek-butor-dizajn

Forrás: Design-Milk

Olvass tovább!