Fából készült laptoptartóval jön a fenntartható magyar márka

2021. december 02. |

A fából készült pénztárcáiról ismert WOWA márka most újabb praktikus és fenntartható kiegészítőt dobott piacra: a mutatós laptoptartó tökéletes karácsonyi ajándék lehet azoknak, akik sok időt töltenek számítógépük előtt – vagyis nagyjából mindenkinek.

Ha laptoppal kapcsolatos kütyük között válogatunk, könnyen elveszhetünk a kínálat tengerében. De nemcsak a termékdömping miatt vagyunk nehéz helyzetben, hanem amiatt is, mert a kiegészítők nagy része szinte teljesen felesleges, és megvásárlásukkal csak egy újabb műanyag tárggyal szennyezzük a környezetünket.

wowa-fa-laptoptarto-fenntarthato

A laptoptartó azonban kivételesen tényleg hasznos kiegészítő lehet: egyszerre praktikus és stílusos, ráadásul a fából készült magyar termék még környezetbarát is. A WOWA laptoptartó legnagyobb előnye, hogy hordozható, kis mérete miatt elfér a laptoptartó táskában is, így bárhova magunkkal vihetjük. Pár másodperc alatt használtara kész, így tényleg bárhol használható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi a napi munkát, megemeli a gépet, ezzel enyhít a nyak és a hát terhelésén, a szemünk pedig közelebb kerül a kijelzőhöz.

Ráadásul a gépünk is hálás lesz a használatáért, mert kialakítása miatt javítja a laptop hűtését, így csendesebb lesz a működése, nem zúg feleslegesen, és az élettartama sem fog romlani.

wowa-fa-laptoptarto-fenntarthato

A WOWA stílusos laptoptartója természetes anyagokból készül és szintén környezetbarát vászontokban érkezik. Ha szeretnénk még egyedibbé tenni, akár gravírozással is kérhetjük, így tényleg személyes és hasznos ajándékot adhatunk!

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód