Fából készült laptoptartóval jön a fenntartható magyar márka

2021. december 02.
A fából készült pénztárcáiról ismert WOWA márka most újabb praktikus és fenntartható kiegészítőt dobott piacra: a mutatós laptoptartó tökéletes karácsonyi ajándék lehet azoknak, akik sok időt töltenek számítógépük előtt – vagyis nagyjából mindenkinek.

Ha laptoppal kapcsolatos kütyük között válogatunk, könnyen elveszhetünk a kínálat tengerében. De nemcsak a termékdömping miatt vagyunk nehéz helyzetben, hanem amiatt is, mert a kiegészítők nagy része szinte teljesen felesleges, és megvásárlásukkal csak egy újabb műanyag tárggyal szennyezzük a környezetünket.

wowa-fa-laptoptarto-fenntarthato

A laptoptartó azonban kivételesen tényleg hasznos kiegészítő lehet: egyszerre praktikus és stílusos, ráadásul a fából készült magyar termék még környezetbarát is. A WOWA laptoptartó legnagyobb előnye, hogy hordozható, kis mérete miatt elfér a laptoptartó táskában is, így bárhova magunkkal vihetjük. Pár másodperc alatt használtara kész, így tényleg bárhol használható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi a napi munkát, megemeli a gépet, ezzel enyhít a nyak és a hát terhelésén, a szemünk pedig közelebb kerül a kijelzőhöz.

Ráadásul a gépünk is hálás lesz a használatáért, mert kialakítása miatt javítja a laptop hűtését, így csendesebb lesz a működése, nem zúg feleslegesen, és az élettartama sem fog romlani.

wowa-fa-laptoptarto-fenntarthato

A WOWA stílusos laptoptartója természetes anyagokból készül és szintén környezetbarát vászontokban érkezik. Ha szeretnénk még egyedibbé tenni, akár gravírozással is kérhetjük, így tényleg személyes és hasznos ajándékot adhatunk!

Olvass tovább!