Még te is megirigyeled ezeket a menő macskabútorokat

2022. január 13.
Túlszaturált műanyag bútorok helyett letisztult, fából készült pihenőhelyeket és kaparófákat készítettek a legstílusosabb macskáknak és gazdáiknak.

Karcsú, sötét színű favázra illesztett körlapokon pihenhetnek és letisztult, geometrikus dizájnnal megálmodott kaparófákkal játszhatnak a világ legszerencsésebb macskái. A Jiyoun Kim Studio különleges kollekciója szeretné megmutatni, hogy a macskáknak tervezett funkcionális tárgyak az emberek számára is lehetnek szemet gyönyörködtetőek.

macska-butor-dizajn-jiyoun-kim-studio

A Three Poles (három oszlop) névre keresztelt torony elegáns, légies pihenőhely a cicáknak, és a többféle magasságban elhelyezett különböző „állomásoknak” hála a piacon kapható társaihoz hasonlóan tökéletesen kielégíti a macskák igényeit. A Two Circles (két kör) kaparófa még egyszerűbb dizájn: az egymás mellé helyezett két körlap egyike kaparófelületet biztosít macskánknak, miközben a két felület közötti, puha textillel bélelt tér ideális búvóhely lehet nekik.

macska-butor-dizajn-jiyoun-kim-studio

A Milliong Cat Furniture kollekciót tavaly decemberben dobták piacra, és rendelésre készítik el a dizájnérzékeny macskatartóknak.

macska-butor-dizajn-jiyoun-kim-studio

macska-butor-dizajn-jiyoun-kim-studio

Forrás: DesignBoom

Olvass tovább!