Pszichedelikus latin művészet csodaszép rattankiegészítőkön

2022. április 14.
A mindössze két exkluzív darabból álló minikollekció megmutatja, mennyire izgalmas tud lenni, amikor a természetes letisztultságáról híres rattant élénk színekkel dobjuk fel.

A Rio de Janeiróban alkotó művész, Joao Incerti a latin folklór szimbólumvilágából és élénk árnyalataiból merítve alakította ki jellegzetes esztétikai világát. Az alapvetően képzőművészként tevékenykedő Incerti munkáit jó eséllyel azonnal felismerjük a kanyargó kezű emberalakokról, játékos, naiv növényekről, a pszichedelikus hangulatú szemekről és sormintákról.

Az alkotó nemrégiben a mexikói ihletésű fonott lakáskiegészítőket kínáló Lørdag & Søndag márkával működött együtt, akikkel egy mindössze két darabból álló különleges minikollekciót alkotott. A vibráló zöld, rózsaszín és bordó színekkel megálmodott minta magán viseli Incerti kézjegyeit, így egyedi és egzotikus dísze lehet otthonunknak.

A kézzel festett darabokból sajnos úgy tűnik, nem készül több, de ha megvásárolni nem is tudjuk ezeket a mesés tárgyakat, inspirációt meríteni mindenképp érdemes lehet belőlük!

Olvass tovább!