Megbabonáznak látványukkal a hullámzó székek

2022. június 08.
A Wilkinson & Rivera stúdió székei olyanok, mintha élnének. Hipnotikus látványt nyújtanak, és nem lehet levenni róluk a szemünket, megbabonáznak.

A Windsor with Arms egy semmihez sem fogható étkezőszék. A Wilkinson & Rivera stúdió által tervezett szék faszerkezetét ugyanis megcsavarták, így olyan hullámzó hatás kelt, mintha a bútordarabot vízbe merítve látnánk. 

hullamzo-szek-wilkinson-rivera-napi-design

Az optikai csalódás olyan lenyűgöző látványt nyújt, hogy a közösségi oldalakon is felkapták a stúdió alkotásait. A tervezőpáros úgy tekint a fára, mint a gyerekek a fa építőkockákra: ezernyi lehetőséget látnak benne, és imádnak játszani vele. A hullámzó széket kőris-, tölgy- és diófa alapanyagból is készítik.

hullamzo-szek-wilkinson-rivera-napi-design

A férj és feleség tervezőpáros, Grant Wilkinson és Teresa Rivera Londonban él és alkot. Grant tapasztalt bútorkészítő és asztalos, Teresa pedig belsőépítész. Dolgoztak már közösen különböző projekteken Londonban, New Yorkban, Tokióban és Dubaiban, mielőtt visszatértek közös szenvedélyükhöz: a bútorkészítéshez. Ezután született meg a hullámzó székek ötlete.

hullamzo-szek-wilkinson-rivera-napi-design

Fotó: Instagram, Future Perfect

Olvass tovább!