A mindfulness jegyében készült a szilárd parfüm

2022. július 05.
A viaszos állagú szilárd parfüm bőrünk melegétől olvad el, finoman párologtatva a természetes illatot.

Az Orijin névre keresztelt startup célja, hogy termékeikkel segítsenek lelassulni, elősegítve a mindfulness állapot elérését is. Legújabb közösségi finanszírozással gyűjtő termékük egy speciális szilárd parfüm, az Aroma 59, ami illatában a természetet idézi, míg – a márka szerint – használatával a saját testünkkel való kapcsolódást erősíthetjük.

szilard-parfum-aroma59-mindfulness

A szilárd parfüm egy letisztult, kapszula formájú csomagolásba került, amit egy egyszerű mozdulattal, elforgatva nyithatunk fel. A parfümöt ezután az ujjunkkal visszük fel a stratégiailag fontos testtájakra (a csuklóra és a nyakra, vagy ahová csak szeretnénk), ami a bőr melegének hatására szépen felolvad, és finoman párologva árasztja illatát.

Az Orijin szerint a hagyományos, gyakran túl erős vagy tolakodó parfümökkel szemben az alkoholmentes Aroma 59 visszafogott illata sokkal inkább integráns része lehet a testünknek, jobban vegyül bőrünk természetes illatával.

szilard-parfum-aroma59-mindfulness

A kapszula 5 gramm szilárd parfümöt képes tárolni, ami a használat mértékétől függően 3-6 hónapnyi adagnak felel meg. Az Indiegogón gyűjtő termék egyelőre három, férfiaknak tervezet illatban kapható, de elnézve az innováció nagy támogatottságát, simán elképzelhető, hogy hamarosan újabb illatokkal is előrukkolnak.

Fotó: IndieGoGo

Olvass tovább!