Újabb rossz hír a kisgyerekes szülőknek: Baby Shark film készül

2022. augusztus 08.
Bár most egy emberként dugná homokba a fejét minden kisgyerekes szülő, hogy ne is tudjanak erről, ám jobb előre felkészülni lélekben és szokni a gondolatot: a Paramount+ bejelentette, hogy Baby Shark rajzfilmet készítenek. Valószínűleg a megjelenés környékén hiánycikk lesz a füldugó.

Amennyire népszerű, annyira megosztó is a világ legtöbbször megnézett YouTube-videója, az óvodások legnagyobb kedvence: a Baby Shark. Valószínűleg nincs a világon olyan kisgyerekes szülő (ha van, akinek a gyereke még soha nem hallotta, inkább ne árulja el a többieknek, mert roppant féltékenyek lesznek), akinek a gyereke ne akarta volna végtelenítve hallgatni. De mindig lehet még rosszabb: a Paramount+ elkészíti a Baby Shark’s Big Movie!-t, ami egy, a dalocskára épülő rendes hosszúságú rajzfilm lesz. Várhatóan 2023 második felében jelenik meg a streamingszolgáltatóknál, úgyhogy van még idő felkészülni. 

baby-shark-film

A Baby Shark’s Big Movie!-ban a bébicápa kénytelen elhagyni a világát, miután a családja a nagyvárosba költözik, és muszáj a legjobb barátja, William nélkül boldogulnia az új életében. A főgonosz egy Stariana nevű tengeri csillag lesz, aki azt tervezi, hogy ellopja azt a bizonyos dalt Baby Sharktól, hogy ő legyen a víz alatti zene ura. Baby Sharknak meg kell törnie az átkot, hogy visszaállítsa a harmóniát a tengerben.

Mi szóltunk.

A dél-koreai edukációs gyermekcsatorna, a Pinkfong 2015-ben mutatta be YouTube-ján a Baby Shark videót. Ez lett az első olyan videó a YouTube történetében, mely átlépte a 10 milliárdos nézettséget, és azóta is a legnézettebb videó az oldalon. Jelenleg valahol 11 milliárd közelében jár, mintegy 3 milliárddal előzi meg a második helyezett Despacitót. A Baby Shark még a Billboard Hot 100-as listára is felkerült a 32. helyen. 

A siker nyomán a Nickelodeon gyerekcsatorna már készített egy animációs sorozatot Baby Sharkkal a főszerepben 2021-ben, nemrég kezdődött a második szezon. A Baby Shark’s Big Movie! pedig 2023 karácsonya táján várható, úgyhogy valószínűleg a legtöbb szülő ajándékában lesz majd egy pár füldugó és egy üveg bor is.

Forrás: E! News Fotó: Pinkfong

Olvass tovább!