Ezek a képek is bizonyítják, hogy Dwayne „The Rock” Johnson az egyik legcukibb lányos apuka

2020. augusztus 11.
A háromszoros lányos apuka a szülőség minden percét kiélvezi.

Dwayne „The Rock” Johnsonnak három gyermeke van, és igazi lányos apuka: van egy 18 éves lánya az első házasságából, és két kicsi gyerkőce, a 2 éves Tiana Gia és a 4 éves Jasmine. A Sziklából valószínűleg nem sokan nem néznék ki, hogy ha kell, gyengéd és érzelmes is tud lenni, pedig az Instagram-posztjai azt bizonyítják, hogy a lányai mellett bizony neki is mindig ellágyul a szíve.

Ezt olvastad már?

A következőkben összegyűjtöttük néhány cuki apa-lánya pillanatot a Szikla Instájáról.

Ki nem hagyná a játékot

A színész rendszeresen posztol fotókat a gyerekeivel közös játékokról, itt például egy madarat próbáltak meg kirakni. Játék közben a Szikla azt is elmagyarázta a lányainak, hogy egyáltalán nem baj, ha a madaruk egyszemű lesz, így ugyanis csak még különlegesebb lesz az alkotásuk.

Pancsolás a medencében

„A medencénél pihenés nálunk abból áll, hogy Tiát körbe-körbe kell hordoznom a vízben, miközben Jazzy harapdálja a lábamat, mert mint mondja, a cápának meg kell ölnie nagy szörnyet.”

Imád együtt énekelni a gyerekeivel

…és a gyerekei is imádják!

Rendszeresen erősíti lányai önbizalmát

Nincs is annál cukibb, mint amikor Dwayne „The Rock” Johnson arra tanítja a két éves Tiát, hogy lányként is elérhet bármit az életben.

Mindig türelemmel fordul feléjük

Jasmine kedvenc játéka vízöntögetés, ami abból áll, hogy a kislány vizet kér az apjától, ő önt is neki egy kicsit a poharába, majd Jasmine azt gyorsan ráönti egy törölközőre… És kezdődik minden előröl. Ahogy a színész írja, nem bánja a gyerekek egyébként idegesítő játékait sem, neki ugyanis csak az a fontos, hogy mosolyt csaljon a kislányai arcára.