Így néz ki a világ legnagyobb csúszdaparkja

2022. augusztus 10.
A dubaji Aquaventure Waterpark rekorder csúszdákkal és privát stranddal várja a látogatókat – a magyar utasok pedig most ingyen jegyet kaphatnak!

Az Aquaventure Waterpark híres, rekordokat döntögető csúszdáknak és attrakcióknak ad otthont, valamint több mint 1 kilométer hosszan nyúló privát tengeri partszakasszal és játszóterekkel rendelkezik. A vízi vidámparkban 105 vízicsúszda található, köztük a Leap of Faith, az Aquaconda és a családok kedvence, a Surf’s Up hullámlovas. Az izgalomra vágyók részt vehetnek egy cápaszafarin, vagy érdekes dolgokat tanulhatnak a tenger élővilágáról az újonnan indított Mini Tengeri Biológus program keretén belül. A vízipark az egész családnak szórakozást biztosít, a legkisebbek felfedezhetik a világ legnagyobb gyerekzónáját 16 látványossággal, köztük a világ első gyerek rally-versenyautójával és a tornádó csúszdával.

aquaventure-waterpark-dubaj-csuszdapark

Az Emirates a 2022. augusztus 1. és 21. között vásárolt, 2022. augusztus 5. és október 15. között Dubajba vagy Dubajon túli úti célra szóló repülőjegy mellé – amennyiben a dubaji érkezés és a továbbinduló járat között legalább 15 óra szabadidő áll az utasok rendelkezésére – egy egész napos, ingyenes belépőt biztosít az Aquaventure Waterparkba, a világ legnagyobb aquaparkjába és Dubaj egyik legnépszerűbb turisztikai látványosságába. A belépőt 2022. október 20-ig lehet felhasználni.

aquaventure-waterpark-dubaj-csuszdapark

Olvass tovább!