Mit látsz meg először a képen? Elárulja, mi a legvonzóbb benned másoknak!

2022. október 03.
Saját magunk kiismerése legalább olyan nehéz – ha nem nehezebb –, mint mások személyiségének megismerése. Ez nem is feltétlenül megy segítség nélkül. Ez az optikai illúzió azonban segíthet, hogy megtudjuk, mások mit találnak bennünk a legvonzóbbnak.

Nem kell mást tennünk, csak ránézni a képre és megjegyezni azt az egy részletet, ami elsőre megragadta a tekintetünket. Ezután elolvashatjuk, hogy az optikai illúzió mit árul el arról a személyiségvonásunkról, ami miatt mások keresik a társaságunkat és vonzónak találnak minket.

optikai-csalodas-szemelyiseg

A bölcsesség? A humorérzék? Vagy valami más a legvonzóbb tulajdonságunk? Az optikai illúzió elárulja

1. Ha egy öreg ember arcát láttuk…

Ha az öreg ember arcára figyeltünk fel először, a bölcsességük az, amit mások a legnagyobbra értékelnek bennünk. Azt is jelenti, hogy jó megfigyelők vagyunk és nyitottak. Persze nem mindig áruljuk el, mennyi mindent észrevettünk, gyakran a megfelelő pillanatra várunk. Sherlock Holmes aurája leng körül minket: minden információt megjegyzünk, feldolgozzuk és ha kell, gyorsan felidézzük a megfelelő helyen és időben. Az emberek szeretnek velünk lenni, hiszen mindig tudjuk a helyes választ, bármilyen kérdéssel is forduljanak hozzánk. 

2. Ha egy nőt láttunk meg törött esernyővel…

A remek humorérzék a legvonzóbb tulajdonsága annak, aki a törött esernyőt tartó nőt látta meg először. Még akkor sem veszíti el a humorát, ha valamilyen katasztrófával kell szembenéznie, legyen az egy törött esernyő vagy egy törött szív. Azért szeretnek velünk lenni mások, mert mindig felvidítjuk őket és vidámságot hozunk bármilyen sötét helyzetbe. 

3. Ha egy nőt látunk működő esernyővel…

A pozitív hozzáállást szeretik bennünk legjobban mások, ha azt a nőt láttuk meg, akinél működő esernyő van. Mindig mindennek tudjuk a jó oldalát látni. Persze néha aggódunk, hogy ez esetleg idegesítő lehet mások számára, de valójában ez az, amit legjobban szeretnek bennünk.

4. Ha a virágokat láttuk meg először…

Azt szeretik bennünk legjobban, ha a virágokat láttuk meg először az optikai illúzión, hogy igazi régimódi vendéglátók vagyunk. Az emberek jól érzik magukat a társaságunkban, könnyen ellazulnak, bárhol otthonossá tudjuk tenni a tereket. Mindenkihez van egy jó szavunk, tekintetünk, amitől úgy érzik, ők is fontosak valakinek. 

Forrás és kép: Your Tango

Olvass tovább!