Mit látsz a képen? Elárulja, mit utálsz a legjobban a párodban!

2022. szeptember 29.
Amit először meglátunk az optikai illúzión, megmutathatja, a párunk melyik tulajdonságát találjuk a legkevésbé vonzónak.

A különböző optikai illúziók különböző dolgokat árulhatnak el a személyiségünkről, gondolkodásunkról. Feltárhatják, vajon az érzelmeinkre vagy az eszünkre hallgatunk, mennyire vagyunk intelligensek vagy éppen kreatívak. Ez a kép pedig a legmélyebb érzéseinkbe enged betekintést: megmutatja, hányadán állunk szerelmünkkel.

Mit látsz először az optikai csalódáson?

Az optikai illúziót Oleg Shupilak festőművész készítette. A kép feltárja, szerelmünk mely tulajdonságát találjuk a legkevésbé vonzónak. Ez abból derülhet ki, min akad meg először a szemünk a képre nézve.

optikai-illuzio-vonzo-par

Amit először meglátunk az optikai illúzión, megmutathatja, a párunk melyik tulajdonságát találjuk a legkevésbé vonzónak

A férfi arca profilból Ha oldalról a férfi arcát láttuk meg először, azt jelenti, hogy a párunk fafejűségét és makacsságát viseljük el legnehezebben. Örülünk és imponál, hogy magabiztos és erős vezető, ám roppant frusztráló, amikor nem fogadja el, ha nincs igaza.

A vörös függöny Ha először a vörös függöny fogta meg a tekintetünket, azt jelenti, hogy azt utáljuk a legjobban, amikor a párunk jelenetet rendez. Azt vonzónak találjuk benne, hogy képes a figyelem középpontjába kerülni, szórakoztatni másokat, ám ez az elbűvölő karizma mérgezővé válik, ha vitára kerül a sor. A lényeg, hogy ilyenkor ne hagyjuk bevonni magunkat a játszmázásba, különben nagy eséllyel mondunk olyat, amit később megbánnánk.

A haragos férfi Ha a haragos férfit láttuk meg először, akkor azt szeretjük legkevésbé párunkban, hogy gyorsan elveszíti a türelmét. Szenvedélyes, ám hirtelen haragú. Muszáj lenne megtanulnia, hogyan őrizze meg a nyugalmát, amikor fontos dolgokat kellene megbeszélnie.

A térdelő férfi Ha azt a férfit láttuk meg először az optikai illúzión, aki térdel, azt jelenti, hogy a párunk nyavalygását és sopánkodását találjuk a legkevésbé vonzó tulajdonságának. Jólesik, amikor valaki az érezteti, hogy különlegesek vagyunk számára, minket akar, de néha a túlzott figyelem kimerítő is lehet.

Forrás: Your Tango Fotó: Oleg Shupilak/Your Tango

Olvass tovább!